Smartphone kopen? Ruime keus in onze smartphoneshop!

Een goedkope smartphone kopen kan niet? Wel bij UnitedConsumers. In onze smartphoneshop heeft u keus uit een ruime collectie smartphones van alle topmerken. Zo vindt u altijd een smartphone die bij u past. En ook het abonnement dat erbij hoort. Want bij UnitedConsumers gaan telefoonabonnementen en smartphones altijd samen. Benieuwd welke smartphone het beste bij u past? Bij ons kunt u eenvoudig en snel smartphone vergelijken. Zo doen we dat.

Goedkope abonnementen

Korte geschiedenis van de smartphone

Wist u dat Apple de smartphonemarkt op zijn kop heeft gezet? De komst van de eerste iPhone in 2007 deed alle andere smartphones tot op dat moment verbleken. Innovatie bleek het toverwoord. Leken de smartphones van toen nog op de gewone mobiele telefoons waarmee men ook op internet kon, met de introductie van de iPhone vormt mobiel internet het brein van iedere smartphone.

De beste smartphone speciaal voor u geselecteerd

UnitedConsumers vindt het belangrijk dat u de smartphone vindt die bij u past. Onze collectie is groot. Wilt u de beste smartphone van dit moment? Of gaat u liever voor een compacter model? Van de snelste processor tot de meest geavanceerde camera. Bij UnitedConsumers is alles mogelijk. We bieden telefoons aan van de volgende merken:

Goedkope smartphone in combinatie met een abonnement

Wilt u een telefoon abonnement met een smartphone kopen? Bij UnitedConsumers, in het kort UC, heeft u altijd goede deal en een goedkope smartphone. Vergelijk nu een sim only of smartphone met abonnement en geniet snel van uw nieuwe telefoon!

Lees ook

De beste gratis apps voor uw smartphone Google Play Store
Tips en advies bellen in het buitenland Toestelkrediet
Handige apps voor onderweg   IMEI-nummer
Evolutie van de smartphone Force Touch
Certified Pre-Owned toestel Apple Watch
Handige apps voor ouders Jailbreaken
Tips smartphone gestolen Bluetooth
Handige vakantie apps iTunes
Windows Phone Store iCloud
Bellen met Whatsapp  
Draadloos opladen  

   
> Alles over mobiele telefoons