€ 584,95
  • 4,7-inch Retina HD-display
  • Water- en stofbestendig
  • Draadloos opladen
  • iOS 12

iPhone 8 kopen

Apple iPhone 8: een ware sensatie

De iPhone 8 mag met recht een pareltje genoemd worden. Er is weer gekozen voor een glazen behuizing, wat de telefoon een luxe uitstraling geeft. Met een schermgrootte van 4,7 inch past hij gewoon in uw broekzak, ideaal!

Ook het scherm heeft een opfrisbeurt gehad. Hij heeft True Tone, wat betekent dat het scherm zich aanpast aan het omgevingslicht en mee kleurt. De glazen behuizing maakt het mogelijk de iPhone 8 draadloos op te laden en ziet er wel wat anders uit dan de vorige iPhones van glas. Het toestel heeft een 12 megapixel-camera die een stuk meer licht weet te vangen dan zijn voorganger. Ook heeft Apple hem een stuk efficiënter gemaakt zodat hij minder batterij verbruikt.

Professionele foto’s

Over de camera moeten we het nog even wat uitgebreider hebben. Deze behoort namelijk tot de beste smartphonecamera’s van dit moment. Er zitten nieuwe sensoren in en kleurenfilters, die je foto’s omtoveren tot een lust voor het oog. De iPhone 8 heeft een portretmodus, waardoor je een scherp contrast creëert tussen de voorgrond en achtergrond. Bewerk uw foto’s zo dat de voorgrond scherp is en de achtergrond vaag. Of maak foto’s als in een professionele studio met behulp van lichteffecten.

Dankzij de A11 Bionic-chip is presteert de telefoon nóg beter. De nieuwe gpu werkt 30 procent sneller dan die van zijn voorganger en dat merkt u wanneer u met de telefoon bezig bent. Het voelt allemaal erg soepel aan en werkt perfect. Ook maakt de iPhone 8 grote stappen op het gebied van augmented reality, waarmee u bijvoorbeeld uw huis digitaal kunt inrichten of kunt kijken of een tatoeage u staat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zelflerend

Uiteraard draait de iPhone 8 op iOS 11, dat leert van u en daardoor steeds persoonlijker wordt. De appstore is een stuk overzichtelijker en er is voor gezorgd dat typen een stuk makkelijker wordt. Ook de iPhone 8 is compatibel met Apple AirPods, waardoor u overal draadloos muziek kunt luisteren. U kunt uw Apple AirPods trouwens makkelijk terugvinden met ‘Zoek mijn AirPods’.

Apple iPhone 8 bij UnitedConsumers 

Bij UnitedConsumers koopt u voordelig een losse Apple iPhone 8. Benieuwd naar onze ander losse toestellen of wilt u een toestel met abonnement? Bij ons kunt u eenvoudig en snel mobiele telefoons vergelijken. Goed voor elkaar.