Contact
Mijn UnitedConsumers€ 1145,95
Top

iPhone 11 Pro Max kopen

De iPhone 11 Pro Max is sinds september 2019 verkrijgbaar en dit luxe model van de iPhone 11-lijn behoort tot de ware top! De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, goud en groen.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 11 Pro Max.
vink USB-kabel.
 

iPhone 11 Pro Max


Apple iPhone 11 Pro Max specs

Stof- en waterdicht, een kraakhelder beeld, een razendsnelle processor, een geavanceerde camera en het allersterkste glas aan de voor- en achterkant. De iPhone 11 Pro Max is, zoals de naam al zegt, een echte 'Pro' op alle gebieden. Een telefoon van de toekomst in het heden: de iPhone 11 Pro Max is groots in alle opzichten.

Formaat

6,5 inch OLED display

Camera

Vier camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A13 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 11 Pro Max: de plus- en minpunten

De iPhone 11 Pro Max is voorzien van alle gemakken. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de 11 Pro Max?

 
Stof- en waterdicht (IP68).
 
Zwaar toestel.
 
U kunt betalen met Apple Pay
 
Stevig geprijsd toestel. 
 
Vier camera's tot uw beschikking.
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.


iPhone 11 Pro Max kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 11 Pro Max kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe 11 Pro Max. Wel zo fijn!


Overige toestellen uit de iPhone 11 serie

Apple heeft naast de iPhone 11 Pro Max, ook de 11 Pro en het instapmodel iPhone 11 uitgebracht. Misschien past één van deze toestellen beter bij u? Wij zetten de overige twee toestellen voor u naast elkaar:

iPhone 11

11

iPhone 11 Pro

11 pro

Schermdiagonaal
6,1 inch LCD display
Schermdiagonaal
5,8 inch OLED display
Resolutie
1792 x 828 pixels
Resolutie
2436 x 1125 pixels
Accucapaciteit
3.110 mAh
Accucapaciteit
3.046 mAh
Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel


Alternatieven voor de Apple iPhone 11 Pro Max

Is de iPhone 11 Pro Max toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone XR

iPhone XR

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

s20 ultra

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

note 20 ultra

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 11 Pro Max kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 11 Pro Max met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 11 Pro Max in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven