Contact
Mijn UnitedConsumers€ 1022,95
Top

iPhone 11 Pro

Het allereerste 'Pro' toestel in de geschiedenis van Apple is de iPhone 11 Pro. Apple heeft de allernieuwste technologie gebruikt bij de ontwikkeling van de iPhone 11 Pro en daarom voldoet dit toestel aan ieders verwachtingen. De iPhone 11 Pro is verkrijgbaar in de kleuren: goud, spacegrijs, zilver en middernachtgroen.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 11 Pro.
vink USB-kabel.

iPhone 11 pro


Apple iPhone 11 Pro specs

De zeer complete iPhone 11 Pro heeft een charmant uiterlijk. Het design van roestvrij staal en glas, in combinatie met de keuze uit vier stralende kleuren, geven het toestel allure. De iPhone 11 Pro heeft naast een geavanceerde triple camera, ook een razendsnelle chip die zware taken moeiteloos uitvoert. De iPhone 11 Pro is daarnaast stof- en waterdicht. Met een IP68 certificering kan het toestel tot wel 4 meter diep en 30 minuten lang onder water blijven.

Formaat

Super Retina XDR True Tone 5,8 inch OLED-display

Camera

Triple 12 megapixel camera achter, 12 megapixel voor

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A13 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 11 Pro: de plus- en minpunten

De iPhone 11 Pro is een fijn toestel voor iedereen die niet té diep in de buidel wil tasten voor een nieuwe iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone 11 Pro?

 
4K videokwaliteit.
 
Zwaar toestel.
 
U kunt betalen met Apple Pay
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Uitstekend toestel met goed presterende hardware.
 
Tegenover concurrenten kunnen camera's beter.


iPhone 11 Pro kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 11 Pro kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 11 Pro. Wel zo fijn!


Overige toestellen uit de iPhone 11 serie

Apple heeft naast de iPhone 11 Pro, ook het instapmodel iPhone 11 en de superdeluxe 11 Pro Max uitgebracht. Misschien past één van deze toestellen beter bij u? Wij zetten de twee andere toestellen voor u naast elkaar:

iPhone 11

11

iPhone 11 Pro Max

11 pro max

Schermdiagonaal
6,1 inch LCD display
Schermdiagonaal
6,5 inch OLED display
Resolutie
1792 x 828 pixels
Resolutie
2688 x 1242 pixels
Accucapaciteit
3.110 mAh

Accucapaciteit
3.969 mAh

Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Telefoon vergelijken: iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

Twijfelt u tussen de iPhone 11 of iPhone 11 Pro? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vergelijking!

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro


Alternatieven voor de Apple iPhone 11 Pro

Is de iPhone 11 Pro toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone 12

iPhone 12

Bekijk toestel

 

iPhone 12 Pro

iPhone 12 pro

Bekijk toestel

 

Samsung S20 Plus

Samsung S20 plus

Bekijk toestel

Apple iPhone 11 Pro kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 11 Pro met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 11 Pro in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven