Contact
Mijn UnitedConsumers€ 658,95

iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is in november 2020 geïntroduceerd. Het is voor het eerst dat Apple een 'mini' variant uitbrengt. De iPhone 12 mini is dan wel klein, maar heeft grootse prestaties. De iPhone 12 mini is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, wit, zwart en rood.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 12 mini.
vink USB-kabel (USB C-naar-Lightning).

iPhone 12 mini


Apple iPhone 12 mini specs

Dankzij het verfrissende design van de iPhone 12 mini, maakt u zeker indruk! Daarnaast heeft de iPhone 12 mini ook specificaties waar u blij van wordt! Wij zetten de beste specs voor u op een rij:

Formaat

5,4 inch Super Retina OLED display

Camera

Dubbele camera

Netwerk

De iPhone 12 mini is 5G ready

Processor

Apple A14 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 12 mini: de plus- en minpunten

De iPhone 12 mini is klein, maar fijn en dát is te merken aan de prijs. Het is daarom een prima toestel voor personen die niet té diep in de buidel wil tasten voor een nieuwe iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone 12 mini?

 
Razendsnel internet als u een 5G abonnement heeft.
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Uitstekend beeld dankzij OLED-scherm.
 
Geen vingerafdrukscanner.
 
Verbeterde camera's tegenover 11-lijn.
 
-


iPhone 12 mini kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 12 mini kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 12. Wel zo fijn!iPhone 12 serie: de verschillen

Het is voor het eerst dat Apple vier varianten uitbrengt! In de 12 lijn vindt u het instapmodel de iPhone 12, de 12 Pro en de grootste variant: iPhone 12 Pro Max. Wat zijn de grootste verschillen tussen de vier modellen uit de iPhone 12-lijn?

iPhone 12 mini

12 mini

iPhone 12

iPhone 12

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 12 Pro

iPhone 12 pro

iPhone 12 Pro Max

12 pro max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Alternatieven voor de Apple iPhone 12 mini

Is de iPhone 12 mini toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone 13 mini

iphone 13 mini

Bekijk toestel

 

Apple iPhone SE 2020

Se 2020

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy Z Flip4

Galaxy Z Flip4

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 12 mini kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 12 mini met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 12 mini in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag