Contact
Mijn UnitedConsumers€ 936,95

iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro is in oktober 2020 op de markt verschenen. Hoewel het toestel even groot is als de iPhone 12, is de iPhone 12 Pro voorzien van nét wat betere features en een andere look. De iPhone 12 Pro is verkrijgbaar in de kleuren oceaanblauw, goud, zilver en grafiet.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 12 Pro.
vink USB-kabel (USB C-naar-Lightning).

iPhone 12 pro


Apple iPhone 12 Pro specs

De iPhone 12 Pro heeft een luxe design, dankzij de chirurgisch stalen randen. Naast een mooi design, mag u ook best enthousiast zijn over de iPhone 12 Pro specs. Dit is waarom de iPhone 12 Pro een uitstekende keuze is:

Formaat

6,1 inch Super Retina OLED display

Camera

Drie camera's achterzijde

Netwerk

De iPhone 12 Pro is 5G ready!

Processor

Apple A14 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 12 Pro: de plus- en minpunten

De iPhone 12 Pro is een uitstekend toestel, maar prijzig. Daarom wilt u graag goed voorbereid zijn vóór u het toestel aanschaft. Wij zetten de plus- en minpunten voor u op een rij: 

 
Camera's zijn verbeterd ten opzichte van iPhone 11-lijn.
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
LiDAR technologie laat AR-apps razendsnel werken.
 
Geen vingerafdrukscanner aanwezig.
 
Sterker glas dankzij Ceramic Shield.
 
4GB werkgeheugen had hoger gekund.


iPhone 12 Pro kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 12 Pro kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 12 Pro. Wel zo fijn!iPhone 12 serie: de verschillen

Apple brengt naast de iPhone 12 Pro nog drie andere varianten uit, namelijk de iPhone 12, 12 mini en de iPhone 12 Pro Max. Wat zijn de grootste verschillen tussen de vier modellen uit de iPhone 12-lijn?

iPhone 12 mini

12 mini

iPhone 12

iPhone 12

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 12 Pro

iPhone 12 pro

iPhone 12 Pro Max

12 pro max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Alternatieven voor de Apple iPhone 12 Pro

Is de iPhone 12 Pro toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone 12

iPhone 12

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 13

iPhone 11 pro

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy s22 Ultra

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 12 Pro kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 12 Pro met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 12 Pro in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag