Apple iPhone 6 Refurbished
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • In goede technische conditie
  • Lichte cosmetische gebruikssporen
  • iOS 12

Refurbished iPhone 6

Een refurbished iPhone 6 is een goede én voordelige koop. U betaalt voor een refurbished smartphone immers een stuk minder dan voor een nieuwe iPhone 6. Een extra pluspunt is bovendien, dat er veel keuze is als u dit model tweedehands wilt aanschaffen. 

Dit komt doordat de iPhone 6 als toestel inmiddels al wat ouder is en dat zorgt voor een groot aanbod wat betreft uitvoeringen en kleuren. Dat is natuurlijk mooi meegenomen als u op zoek bent naar een refurbished iPhone 6. De iPhone 6 is tweedehands verkrijgbaar in de volgende kleuren: goud, grijs en zilver.

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished wil zeggen dat de telefoon al eerder is gebruikt en weer opnieuw te koop wordt aangeboden. Dat klinkt misschien alsof het om een ‘gewone’ tweedehands Phone 6 gaat, maar refurbished is wel degelijk iets anders. 

Een refurbished iPhone wordt grondig gecontroleerd voordat de smartphone weer op de markt verschijnt. Bij deze controle worden kapotte, beschadigde en versleten onderdelen vervangen door gloednieuwe. Om u een beeld te geven: een refurbished telefoon wordt op wel 50 punten nagekeken!

U kunt een refurbished iPhone 6 dus eerder beschouwen als een totaal nieuw toestel dan als een tweedehands smartphone. Met een nieuwe case en vervangen onderdelen is een refurbished iPhone een stuk voordeliger dan een nieuwe iPhone 6.

iPhone 6 specs

De iPhone 6 werd in 2014 uitgebracht, maar zijn look en feel is nog lang niet verouderd. Tel daarbij op dat bij een refurbished iPhone 6 alle onderdelen zo goed als nieuw zij. Al bij al heeft u dus een prima smartphone voor een zacht prijsje in handen.

De belangrijkste specificaties van de Apple iPhone 6
 
iOS 11
 
Apple Pay - betaal met uw smartphone
 
3D Touch
 
4,7 inch Retina HD-display
 
150 uur stand-by
 
Hartslagmeter + health app
 
Vingerafdruksensor
 
Video's in full-HD kwaliteit
 
Dun en lichtgewicht
 
Krachtige A8 processor
 
8 megapixel camera    

Interessante features van de iPhone 6

Voor een goede smartphone hoeft u echt niet naar de allernieuwste modellen te kijken. De specificaties van de iPhone 6 bewijzen dat dit nog altijd een prima iPhone voor dagelijks gebruik is. Dit zijn enkele sterke punten van dit model:

  • Lange stand-by tijd.
  • Betalen met Apple Pay.
  • Een haarscherp 4,7 inch Retina HD-display.

Het compacte beeldschermformaat

Met smartphones die steeds groter lijken te worden, is het misschien juist wel fijn om ook voor een compact model te kunnen kiezen. Met zijn 4,7 inch is de iPhone 6 een stuk kleiner dan nieuwere iPhones. Voor de beeldprestaties hoeft u het bovendien ook niet te laten: op het haarscherpe Retina HD-display checkt u moeiteloos uw favoriete apps, foto's en video's

Up-to-date betalen met Apple Pay

De iPhone 6 is geschikt om contactloos mee te betalen. Hiervoor gebruikt u Apple Pay, dat nu ook in Nederland zijn intrede doet. Apple Pay werkt in winkels en horecagelegen, maar u gebruikt het bijvoorbeeld ook voor online aankopen en om in-app betalingen te doen.

Meer dan een week niet opladen

De iPhone 6 mag dan een compact toestel zijn, maar op een volle accu gaat deze smartphone lang mee. Met een stand-by tijd van maar liefst 250 uur hoeft u zich niet snel zorgen te maken dat u met een lege accu komt te zitten. 

Waarom een refurbished iPhone 6?

Er zijn verschillende redenen om voor een refurbished smartphone te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 6 is goedkoper dan een nieuwe iPhone 6

U betaalt minder voor een refurbished smartphone, terwijl u wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De iPhone is immers grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen. 

2. Een tweedehands iPhone 6 is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een 2de hands iPhone 6 een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone 6 is simlock vrij

Van een refurbished smartphone weet u zeker dat deze simlock vrij is. U kunt uw ‘nieuwe’ iPhone 6 dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een Sim Only abonnement afsluiten dat bij u past. Altijd handig dus