€ 175,95
Top

Refurbished iPhone 7

De iPhone 7 mag dan al wat langer op de markt zijn, het is nog altijd een populaire iPhone. De uitstekende prestaties en de goede technische specificaties zorgen ervoor dat een refurbished iPhone 7 een bijzonder goede koop is. Tel daar een onmiskenbaar Apple design van de behuizing bij op en u weet dat u ook van een refurbished iPhone 7 nog jarenlang plezier zult hebben.

De iPhone 7 is refurbished verkrijgbaar in de volgende kleuren: goud, rosegoud, zilver, matzwart en (glanzend) gitzwart.

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished wil zeggen dat de telefoon al eerder is gebruikt en weer opnieuw te koop wordt aangeboden. Dat klinkt misschien alsof het hier om een ‘gewone’ tweedehands iPhone 7 gaat, maar refurbished is wel degelijk iets anders. 

Uw refurbished iPhone 7 wordt grondig gecontroleerd door Apple-specialisten voordat het toestel weer op de markt verschijnt. Bij deze controle worden kapotte, beschadigde en versleten onderdelen vervangen. Een refurbished iPhone wordt op wel 50 punten nagekeken!

U kunt een refurbished iPhone 7 dus gerust beschouwen als een totaal nieuw herboren toestel. Met een nieuwe case en vervangen onderdelen is een refurbished iPhone een stuk voordeliger dan een nieuwe iPhone 7.

iPhone 7 specs

Innovaties in een vertrouwd Apple-jasje. Zo kunnen we de iPhone 7 gerust omschrijven. Het design verschilt niet veel van de vorige iPhone-modellen, maar op technisch gebied is de iPhone 7 wel flink vooruit gegaan.

De belangrijkste Apple iPhone 7 specs
 
iOS 12
 
13 megapixel camera achterzijde en 7 megapixel frontcamera
 
A10 chip
 
Verkrijgbaar met 32GB, 128GB of 256GB opslag
 
Lange accuduur
 
Nieuwe homeknop (Taptic Engine)
 
Stereo speakers
 
Waterbestendig en stofvrij (IP67)
 
Vingerafdruksensor
 
Draadloos muziek luisteren
 
Video's in 4K-kwaliteit
 
4,7 inch Retina HD-display

Hierom kiest u voor de refurbished iPhone 7

Er zijn heel wat verschillende iPhone-modellen te koop – zowel nieuw als refurbished – maar toch zijn er enkele punten waarop de iPhone 7 hoge ogen gooit. Vooral als u prijs en kwaliteit tegen elkaar op laat wegen, blijkt een refurbished iPhone 7 een goede keuze te zijn. Zo biedt deze iPhone u bijvoorbeeld een stof- en waterbestendige design-behuizing en een verbeterde accuduur waardoor u uw iPhone nog langer kunt gebruiken.

De IP67-certificatie van de refurbished iPhone 7

De iPhone 7 ziet er niet alleen mooi uit, zijn behuizing is ook nog eens stof- en waterbestendig. Hiervoor heeft dit model een IP67-certificering ontvangen. In de praktijk betekent dit dat de telefoon een plons in het toilet of het zwembad zal overleven, hoewel Apple aanraadt de iPhone niet als onderwatercamera te gaan gebruiken.

Een zuinigere chip, dus een langere accuduur

De nieuwe A10 chip zorgt voor een aantal verbeteringen wat betreft de prestaties van de iPhone 7. Sneller schakelen tussen apps en tabbladen is daar één voorbeeld van, maar minstens zo belangrijk is de langere accuduur. Bij een normaal gebruik gaat de batterij dagelijks zo’n twee uur langer mee dan zijn voorgangers. In de praktijk betekent dit dat u de telefoon 10 dagen stand-by kunt laten staan.

iPhone 7 32GB refurbished

Een refurbished iPhone 7 is verkrijgbaar met 32GB, 128GB of 256GB geheugen. De goedkoopste en meest gekozen optie is de iPhone met 32GB opslagcapaciteit. Dit is voor verreweg de meeste gebruikers ook ruim voldoende geheugen. 

Bij UnitedConsumers raden wij de iPhone 7 32GB refurbished aan bij een dagelijks gebruik waarbij u met regelmaat foto’s en video’s maakt, graag apps installeert en maar weinig verwijdert.

Waarom een refurbished iPhone 7?

Er zijn verschillende redenen om voor een refurbished iPhone te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 7 is goedkoper dan een nieuwe iPhone 7

U betaalt minder voor de refurbished iPhone 7, terwijl u wel een praktisch nieuwe iPhone 7 ontvangt. Het toestel is immers grondig nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. 

2. Een refurbished iPhone 7 is beter voor het milieu

Het produceren van één iPhone kost heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone 7. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een iPhone 7 refurbished aanschaffen een veel milieuvriendelijker alternatief is.

3. Een refurbished iPhone 7 is simlock vrij

Bij een refurbished iPhone 7 heeft u de zekerheid dat deze simlock vrij is. U kunt uw ‘nieuwe’ iPhone 7 dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een Sim Only abonnement afsluiten dat bij u past.

Terug naar boven