€ 413,95
Top

iPhone 7

De iPhone 7 kopen is tot op de dag van vandaag nog steeds een goed idee. Door de kiezen voor de iPhone 7 bent u voorzien van een eersteklas designtelefoon waar u niet te veel voor betaalt. De iPhone 7 is verkrijgbaar in de kleuren goud, roségoud, zilver, matzwart en (glanzend) gitzwart.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 7.
vink Oplader en USB-kabel.
vink Oordopjes.

iPhone 7

iPhone 7 specs

Apple presenteerde met de iPhone 7 de nieuwe homeknop: de Taptic Engine. Dit is een drukgevoelige sensor die feedback geeft via trillingen. Daarnaast is dit de eerste iPhone waarbij de traditionele koptelefoonaansluiting is verdwenen, daarom worden EarPods met Lightning-connector meegeleverd bij de iPhone 7.

Formaat

4,7 inch inch LCD-display

Camera

Enkele 12 megapixel camera achterzijde

Accu

1.960 mAh accucapaciteit

Processor

Nieuwe homeknop (Taptic Engine)


iPhone 7: de plus- en minpunten

Als u op zoek bent naar een goede, betaalbare iPhone, dan is de iPhone 7 iets voor u! Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone 7?

 
Vingerafdrukscanner.
 
Niet de beste iPhone van dit moment.
 
U kunt betalen met Apple Pay
 
Camera's kunnen een stuk beter.
 
Een thuisknop voor de liefhebbers!
 
HD beeldscherm en geen OLED.


iPhone 7 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 7 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 7.


iPhone 7 of iPhone 7 Plus?

De iPhone 7 heeft ook nog een grotere versie, namelijk de iPhone 7 Plus. Weet u niet zo goed welke u zou kiezen? Bekijk dan de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus:

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 7 plus

Schermdiagonaal

Beeldscherm van 4,7 inch

Schermdiagonaal

Beeldscherm van 5,5 inch

Camera's

Achter:
12 megapixel
 


Voor:
7 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
7 megapixel

Werkgeheugen

2GB RAM geheugen

Werkgeheugen

3GB RAM geheugen

Accucapaciteit

Accuduur: stand-by tijd van 10 dagen en 14 uur bellen

Accucapaciteit

Accuduur: stand-by tijd van 16 dagen en 21 uur bellen


Alternatieven voor de Apple iPhone 7

Is de iPhone 7 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Apple iPhone 8

iphone 8

Bekijk toestel

 

iPhone 6s Refurbished

iphone 6s Plus

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 7 Plus

iphone 7 plus

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 7 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 7 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 7 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven