Apple iPhone 8 Plus Refurbished
  • 5,5 inch touchscreen
  • Hexa-core processor
  • iOS 12
  • 2 x 12 MP groothoek camera
  • Razendsnelle vingerafdrukscanner
  • Ondersteunt 4G internet

Apple iPhone 8 Plus Refurbished

Een groot toestel, maar ook weer niet zo groot dat u het niet meer gemakkelijk kunt vasthouden: dat is de iPhone 8 Plus. Tel daarbij op dat deze iPhone boordevol slimme snufjes en verbluffende innovaties zit en het mag duidelijk zijn dat dit één van Apples topmodellen is. En mooi meegenomen: omdat dit niet meer het meest nieuwe model is, heeft u inmiddels ruime keuze als u een refurbished iPhone 8 Plus wilt kopen.

De iPhone 8 Plus is refurbished verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver, (rose)goud en rood.

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished wil zeggen dat de telefoon al eerder is gebruikt en weer opnieuw te koop wordt aangeboden. Dat klinkt misschien alsof het hier om een ‘gewone’ tweedehands iPhone gaat, maar refurbished is wel degelijk iets anders. 

Een refurbished iPhone 8 Plus wordt grondig gecontroleerd door Apple-specialisten voordat de smartphone weer op de markt verschijnt. Bij deze controle worden kapotte, beschadigde en versleten onderdelen vervangen. Een refurbished telefoon wordt op wel 50 punten nagekeken!

U kunt een refurbished iPhone 8 Plus gerust beschouwen als een totaal nieuw herboren toestel. Met een nieuwe case en vervangen onderdelen is een dergelijke smartphone een stuk voordeliger dan een nieuwe iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus specs

Uiteraard beschikt de iPhone 8 Plus over alle specificaties die u van een dergelijke smartphone mag verwachten. Met de dubbele 12 megapixel camera aan de achterzijde schiet u de mooiste plaatjes en er is veel aandacht besteed aan alles ‘onder de motorkap’. 

De belangrijkste specificaties van de Apple iPhone 8 Plus
 
iOS 12
 
Verkrijgbaar met 64GB en 256GB opslagcapaciteit
 
A11 Bionic chip
 
Dubbele 12 megapixel camera achterzijde
 
True Tone display
 
Geschikt voor Augmented Reality (AR)
 
Draadloos opladen
 
Behuizing van glas en metaal
 
Vingerafdruksensor
 
Draadloos muziek luisteren
 
Video's in 4K-kwaliteit
 
5,5 inch Retina HD-display
 
Stereosound speakers
 
7 megapixel frontcamera

De iPhone 8 Plus zit vol indrukwekkende technieken

Het is goed te merken dat Apple weer flink heeft uitgepakt met de iPhone 8 Plus. Zowel de binnenkant áls de achterkant maken indruk. Wij lichten graag de meest besproken specificaties extra voor u toe.

  • 3 camera’s aan boord.
  • Design behuizing: mooi én praktisch.
  • 5,5 inch Retina HD-display met True Tone-techniek.

Heel veel megapixels en andere fotografische innovaties

De iPhone 8 Plus is voorzien van maar liefst drie camera’s. Aan de achterzijde vindt u een dubbele 12 megapixel camera en de voorkant is uitgerust met een 7 megapixel frontcamera. Dankzij de speciale lenzen, goede zoommogelijkheden, optische beeldstabilisatie, verbeterde portretmodus en geavanceerde gezichtsherkenning maakt u de mooiste foto’s. 

Het indrukwekkende beeldscherm van de iPhone 8 Plus

Op het 5,5 inch beeldscherm geniet u nog meer van uw favoriete films, series en games. Dit komt niet alleen door het fijne, grote formaat, maar ook door het haarscherpe Retina HD-display met True Tone-techniek. Dit zorgt ervoor dat het beeldscherm zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht, waardoor kleuren en helderheid optimaal tot hun recht komen.

Glas + metaal = mooi én draadloos opladen

Bij een designtelefoon als de iPhone 8 Plus hoort natuurlijk een designbehuizing. Het glas en metaal geeft de smartphone niet alleen zijn stijlvolle uitstraling, maar maakt het ook mogelijk om het toestel draadloos op te laden. Zo hoeft u voortaan nooit meer moeilijk te doen met kabels: u legt de iPhone op (of in de buurt) van het oplaadstation en hij wordt opgeladen.

Waarom een refurbished iPhone 8 Plus?

Er zijn verschillende redenen om voor een refurbished smartphone te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 8 Plus is goedkoper

U betaalt minder voor een refurbished smartphone, terwijl u wel een praktisch nieuwe iPhone ontvangt. Het toestel is immers grondig nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. 

2. Een tweedehands iPhone 8 Plus is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een iPhone 8 Plus tweedehands aanschaffen een veel milieuvriendelijker alternatief is.

3. Een refurbished iPhone 8 Plus is simlock vrij

Van een refurbished smartphone heeft u de zekerheid dat deze simlock vrij is. U kunt uw ‘nieuwe’ iPhone 8 Plus dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een Sim Only abonnement afsluiten dat bij u past.

Refurbished iPhone 8 Plus of iPhone 8

De ‘Plus’ van iPhone 8 Plus is niet voor niets toegevoegd aan de naam van deze smartphone. Er is namelijk ook een ‘gewone’ iPhone 8. Deze is kleiner en heeft een enkele 12 megapixel camera aan de achterzijde. Mocht u de refurbished iPhone 8 Plus wat groot vinden, dan is een refurbished iPhone 8 wellicht een interessante optie.

Refurbished iPhone 8 Plus Refurbished iPhone 8
Beeldscherm 5,5 inch Beeldscherm 4,7 inch
Dubbele 12 megapixel camera 12 megapixel camera
3GB RAM geheugen 2GB RAM geheugen
Accuduur: stand-by tijd van 16 dagen en 21 uur bellen Accuduur: stand-by tijd van 10 dagen en 14 uur bellen

Alternatieven voor de Apple iPhone 8 Plus Refurbished

Apple iPhone 8

iphone 7

Bekijk toestel

Apple iPhone 7 Plus

iphone 7 Plus

Bekijk toestel 

Apple iPhone 7

iphone 7

Bekijk toestel