Contact
Mijn UnitedConsumers€ 452,95

iPhone SE (2020) kopen

Vanaf 24 april 2020 is de nieuwe Apple iPhone SE verkrijgbaar. Het heeft even geduurd, maar de opvolger van de SE in 2016 is eindelijk hier! De iPhone SE (2020) is een budget smartphone, omdat het een stuk goedkoper is dan andere modellen van Apple

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone SE 2020.
vink Lightning-naar-USB-kabel.
 

iPhone SE 2020

iPhone SE (2020) specs

Aan de specs te zien is de SE (2020) flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Hoewel het scherm iets groter is dan de klassieke SE, is het display toch een stuk kleiner dan andere iPhones. De iPhone SE (2020) - verkrijgbaar in de kleuren wit, rood en zwart - is een fijn, klein toestel dat is uitgerust met de alle specs die u nodig heeft!

Formaat

Compacte 4,7 inch LCD-display

Camera

Enkele 12 mexapixel camera achter

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

A13 Bionic Chip met iOS 13


Voordelen en nadelen iPhone SE 2020

Wij zetten de voor- en nadelen van de iPhone SE 2020 voor u op een rijtje:

Pluspunten iPhone SE 2020 Minpunten iPhone SE 2020
 
Snellaadfunctie.
 
Geen Face ID. 
 
Compact model.
 
Forse schermranden.
 
Sterke A13 Bionic chip.
 
Geen vernieuwd design.
 
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
 
Accucapaciteit is wat minder.
 
Vingeradrukscanner dankzij de homebutton.
 
Behuizing bijna volledig van glas.

iPhone SE review stersterstersterkwart

Om te zorgen dat u de juiste keuze maakt, is het goed om de ervaring van anderen eens te lezen. Wij geven de iPhone SE 4,25 sterren! Wilt u meer weten over onze ervaringen met de iPhone SE 2020? Bekijk dan onze review.

iPhone SE 2020 reviewiPhone SE 2020 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone SE 2020 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone SE 2020. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Apple iPhone SE (2020)

Weet u nog niet zeker of u gaat voor de nieuwste Apple iPhone SE? Dan hebben wij drie alternatieven voor u opgezocht:

Apple iPhone 11

iphone 11

Bekijk toestel

 

Apple iPhone  XR

iphone XR

Bekijk toestel

 

 

Apple iPhone SE 2020 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone SE 2020 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone SE 2020 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag