€ 863,95
Top

iPhone X kopen

De iPhone X heeft een supersnelle processor en een haarscherp OLED-scherm. Dankzij alle technische hoogstandjes, is de iPhone X met recht een uitstekende smartphone te noemen. De iPhone X is verkrijgbaar in de kleuren zwart (spacegrijs) en zilver.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone X.
vink Lightning-naar-USB-kabel.
 

iPhone X

iPhone X specs

De iPhone X heeft een supersnelle processor en een haarscherp OLED-scherm. Dankzij alle technische hoogstandjes, is de iPhone X met recht een smartphone te noemen: u heeft niet eens uw handen nodig om de iPhone X te bedienen, een voice-commando of zelfs een blik is al genoeg! De iPhone X is verkrijgbaar in de kleuren zwart (spacegrijs) en zilver.

Formaat

Compacte 5,8 inch OLED display

Camera

Dubbele 12 megapixel camera achterzijde 

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

A11 Bionic Chip met iOS 12


iPhone X: de plus- en minpunten

Als u op zoek bent naar een goede, betaalbare iPhone, dan is de iPhone X iets voor u! Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone X?

 
Uitstekend scherm.
 
Duur ten opzichte van alternatieven.
 
U kunt betalen met Apple Pay
 
Camera's kunnen een stuk beter.
 
Goed beschermd met Face ID.
 
Geen 3,5mm aansluiting.

iPhone X kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone X kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone X. Wel zo fijn!Overige toestellen uit de iPhone X-lijn

Apple heeft naast de iPhone X, ook de iPhone XS en XR uitgebracht. Misschien dat een ander model beter bij u past? Wij zetten de overige toestellen voor u naast elkaar:

iPhone XR

xr

iPhone XS

xs

Schermdiagonaal
6,1 inch LCD display
Schermdiagonaal
5,8 inch OLED display
Resolutie
1792 x 828 pixels
Resolutie
2436 x 1125 pixels
Accucapaciteit
2.942 mAh

Accucapaciteit
2.658 mAh

Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB

Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel

Voor:
7 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
7 megapixel

Verschil iPhone X, XR en XS

Twijfelt u tussen de iPhone X, XR of XS? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de drie modellen. Bekijk daarom onze iPhone XR review, iPhone X review of vergelijk de X, XR en XS tegelijk met elkaar.

Verschil iPhone X, XR en XS


Alternatieven voor de Apple iPhone X 

Weet u nog niet zeker of u gaat voor de nieuwste Apple iPhone X? Dan hebben wij drie alternatieven voor u opgezocht:

iPhone X Refurbished

iphone x refurbished

Bekijk toestel

 

Apple iPhone XR

iphone xr

Bekijk toestel

 

Apple iPhone XS

iphone xs

Bekijk toestel

 

Apple iPhone X kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone X met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone X in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven