Contact
Mijn UnitedConsumers
Apple iPhone XR Refurbished

Refurbished iPhone XR

De refurbished iPhone XR biedt het beste van twee werelden: het strakke design en de indrukwekkende technische specificaties van de iPhone X, maar dan voor een lagere prijs. U betaalt namelijk niet de hoofdprijs voor een refurbished XR, maar u heeft wel een toptelefoon in handen. Met zijn water- en stofdichte behuizing, 6,1 inch display en Face ID is dit een zeer populaire iPhone. De Apple XR refurbished is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, koraal, geel, blauw en rood.

Wat is een refurbished iPhone XR?

Refurbished wil zeggen dat de telefoon al eerder is gebruikt en weer opnieuw te koop wordt aangeboden. Dat klinkt misschien alsof het hier om een ‘gewone’ tweedehands iPhone gaat, maar refurbished is wel degelijk iets anders. 

Een refurbished iPhone XR wordt namelijk grondig gecontroleerd door Apple-specialisten voordat de smartphone weer opnieuw verkocht wordt. Bij deze controle worden kapotte, beschadigde en versleten onderdelen vervangen. Een refurbished XR wordt op wel 50 punten nagekeken!

U kunt een refurbished iPhone XR gerust beschouwen als een totaal nieuw herboren toestel. Met een nieuwe case en vervangen onderdelen is een refurbished iPhone een stuk voordeliger dan een nieuwe iPhone XR.

Refurbished iPhone XR specs

De refurbished iPhone XR wordt beschouwd als een budget smartphone, maar de specificaties doen heel anders vermoeden. Het toestel beschikt over tal van slimme snufjes en andere technische innovaties die u ook terugvindt in de duurdere iPhone XS en iPhone XS Max. 

Apple iPhone XR refurbished specificaties
 
iOS 12
 
Verkrijgbaar met 64Gb, 128Gb of 256GB opslagcapaciteit
 
Face ID
 
Edge-to-edge LCD-scherm met True Tone techniek
 
Apple Pay
 
Smart HDR, ISP en Neural Engine voor foto's
 
Hapic Touch
 
Geschikt voor Augmented Reality (AR)
 
A12 Bionic chip
 
Stofdicht en waterbestendig (IP67)
 
Draadloos opladen
 
Behuizing van glas en aluminium
 
Video's in 4K-kwaliteit
 
12 megapixel camera achterzijde
 
6,1 inch Liquid Retina display 
 
7 megapixel frontcamera

De opvallendste features van de refurbished XR

Ook deze iPhone heeft weer verschillende features waarmee hij hoge ogen gooit. De smartphonespecialisten van UnitedConsumers zijn zeer te spreken over de volgende innovaties van de iPhone XR:

  • Praktische én stijlvolle behuizing.
  • De allerbeste kleurweergave met True Tone.
  • Slimme snufjes om professionele foto’s te maken.

True Tone: levensechte kleuren

Met het 6,1 inch lcd-display heeft u alles al goed in beeld, maar het wordt nog beter dankzij Apple’s True Tone-techniek. Hiermee past de iPhone XR automatisch de kleurweergave van het scherm aan op het omgevingslicht. Zo klopt niet alleen de helderheid in elke lichtomstandigheid, maar komen ook de daadwerkelijke kleuren beter overeen met de werkelijkheid.

Professionele foto’s maken zonder moeite

De twee camera’s van de iPhone XR zijn uitgerust met de nieuwste technische snufjes, zodat u zonder moeite de mooiste foto’s maakt. Neural Engine wordt gebruikt voor gezichtsherkenning en maakt dat de software nog efficiënter gebruikt kan worden. Met Smart HDR worden de kleuren van de foto’s automatisch aangepast en komen details ook bij licht en schaduw nog beter naar voren. Heeft u een foto gemaakt en wilt u deze nog perfectioneren of speciale effecten toevoegen? Installeer dan speciale foto bewerking apps op uw iPhone XR.

Een echte designlook

Apple kiest met de iPhone XR duidelijk voor kleur. Uiteraard is de iPhone XR nog altijd verkrijgbaar in het neutrale zwart, maar daarnaast zien we ook wit, blauw, rood, geel en koraal. De volledig glazen behuizing en het slanke design zien er chic uit – met als grote voordeel dat het toestel dankzij de glazen achterkant ook nog eens draadloos op te laden is. Dat het toestel stofdicht en waterbestendig is, maakt het helemaal af.

Waarom een refurbished iPhone XR?

Er zijn verschillende redenen om voor een refurbished smartphone te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone XR is goedkoper

U betaalt minder voor een refurbished smartphone, terwijl u wel een praktisch nieuwe iPhone ontvangt. Het toestel is immers grondig nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen.

2. Een refurbished XR is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een iPhone XR tweedehands aanschaffen een veel milieuvriendelijker alternatief is.

3. Een refurbished iPhone XR is simlockvrij

Van een refurbished smartphone heeft u de zekerheid dat deze simlockvrij is. U kunt uw ‘nieuwe’ iPhone XR dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een sim only abonnement afsluiten dat bij u past

Alternatieven voor de Apple iPhone XR Refurbished

Apple iPhone XS
Refurbished

iphone xs refurbished

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 12
Refurbished

iphone 12 refurbished

Bekijk toestel 

 

Apple iPhone X 
Refurbished

iphone x refurbished

Bekijk toestel