Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van uw ingestelde filters.

Pas uw filters aan of laat ons u helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

General Mobile met abonnement

General Mobile met abonnement

General Mobile is een enigszins nieuw merk op de Nederlandse markt. Het werd in 2005 opgericht in de Verenigde Staten met als doel een internationaal merk te creeëren. Het bedrijf sloot contracten met onder andere Google, Sony, Qualcomm, Foxconn en Corning waardoor ze nu erg goede producten ontwikkelen. In 2015 sloot General Mobile een contract met Google en begonnen ze met het produceren van Android One-smartphones, waarop u altijd het snelst de nieuwste updates ontvangt. De telefoons van General Mobile zijn vandaag de dag in ruim 45 landen te verkrijgen.

Stock Android op General Mobile

De telefoons van General Mobile zijn uitgerust met Stock Android. Dat is scherp geprijsd met een belofte op snelle updates. Wie op zoek is naar een betaalbaar Android toestel, zit bij General Mobile zeker goed. De toestellen zijn altijd uitgerust met de meest recente beveiligingsupdates, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding zeer scherp is.

Een abonnement bij uw General Mobile telefoon

Wie kiest voor een toestel van General Mobile, kiest voor een scherp toestel dat altijd up-to-date is. Daarnaast beschikken ze over uitstekende hardware en een goede camera. Kiest u voor een General Mobile telefoon met een goedkoop abonnement?

Keuze uit vele goedkope abonnementen

Bij UnitedConsumers is een telefoon abonnement altijd een goedkoop telefoon abonnement. Ook in combinatie met een nieuwe General Mobile smartphone. En bent u benieuwd welk abonnement nu écht goed bij u past? Bij ons kunt u eenvoudig een sim only abonnement vergelijken. Goed voor elkaar.