Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van uw ingestelde filters.

Pas uw filters aan of laat ons u helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

HTC met abonnement

HTC telefoon met abonnement

HTC staat voor kwaliteit, uitstekende foto's en video's, innovatie en design. Voor een HTC telefoon met abonnement heeft u bij UnitedConsumers keuze uit verschillende abonnementen. Wij vinden het belangrijk dat u een abonnement vindt dat bij u past.

HTC met abonnement: kwaliteit en stijl

HTC maakt innoverende smartphones. Productontwerp, prestaties en vakmanschap zijn begrippen waar HTC grote waarde aan hecht. Een smartphone moet bij zijn eigenaar passen en niet andersom. Dit geldt voor alle HTC smartphones en zeker voor de nieuwste HTC.

Werken vanuit een passie vormt voor HTC een drijfveer voor de ontwikkeling van nieuwe modellen. Als u voor een HTC met abonnement kiest, kiest u voor kwaliteit en stijl. En voor een goede deal, want bij de meeste mobiele abonnementen krijgt u er het toestel gratis bij.

Een abonnement bij uw HTC One

Bij UnitedConsumers kunt u kiezen voor een HTC One met abonnement. Daarbij heeft u de keus uit meerdere mobiele providers. Ook het aantal belminuten en de hoeveelheid MB's voor mobiel internet zijn persoonlijk aan te passen. Alles om ervoor te zorgen dat u het HTC met een abonnement kunt vinden dat bij u past. De HTC One werkt met het Android besturingssysteem van Google.


Goedkoop telefoon abonnement
Bij UnitedConsumers is een telefoon abonnement altijd een goedkoop telefoon abonnement. Ook in combinatie met een nieuwe HTC smartphone. Benieuwd naar onze andere smartphones? Bij ons kunt u eenvoudig smartphone vergelijken. Goed voor elkaar.