Huawei P20
 • 5,8 inch touchscreen
 • Octa-core processor
 • Google Android 8.1 (Oreo)
 • 12MP camera
 • Razendsnelle vingerafdrukscanner
 • Ondersteunt 4G internet

Huawei P20

In 2018 verscheen de Huawei P20 op de markt en was daarmee (samen met de grotere Huawei P20 Pro) het Huawei topmodel van dat jaar. De luxe uitstraling van het toestel springt onmiddellijk in het oog en in combinatie met de uitstekende hardware en het grote, heldere beeldscherm is dit een eersteklas smartphone. De dubbele camera is uiteraard een must voor een toestel in deze prijsklasse. De Huawei P20 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw.

Huawei P20 specs

Een smartphone verdient niet zo maar het predicaat ‘vlaggenschip’, dus u kunt ervan uitgaan dat de Huawei P20 over zeer goede specificaties beschikt. Het toestel maakt indruk met zowel zijn uiterlijk als zijn prestaties en is daardoor een goede optie voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige telefoon.

De belangrijkste specificaties van de Huawei P20
 
Randloos scherm
 
Dubbele 20 + 12 megapixel camera achterzijde en 24 megapixel frontcamera 
 
USB-C aansluiting
 
5,8 inch FullView LCD-display (Full HD+ resolutie 2240 x 1080 pixels)
 
Android 8.1 (Oreo)
 
Interne opslag 128GB (uit te breiden met microSD 256GB) 
 
2400 mAh batterij
 
HiSilicon Kirin 970 chip (Octa Core) / 4GB werkgeheugen 
 
Vingerafdrukscanner
 
Video's in 4K-kwaliteit

AI-camera’s met Leica lens

De dubbele camera van de Huawei P20 zal uw verwachtingen doen overtreffen. De Leica camera’s zijn op fotografiegebied het neusje van de zalm. Tel daarbij op dat deze camera’s voorzien zijn van een slimme Artificial Intelligence toepassing, waardoor het toestel zelf de beste modus voor uw foto’s selecteert. Ook een goede zoommogelijk en een automatische beeldstabilisatie mogen uiteraard niet ontbreken.

Indrukwekkend randloos beeldscherm

Het Full HD LCD-display is een echte blikvanger. Het beeld is allereerst haarscherp, maar het display vult ook nog eens de gehele voorkant van de Huawei P20. Dankzij dit FullView display haalt u het beste uit uw foto’s, video’s en games.

Krachtige hardware voor optimale prestaties

Van een smartphone verwacht u uiteraard dat de batterij de hele dag meegaat en dat u zonder haperingen kunt wisselen tussen schermen en apps. Uiteraard voldoet de Huawei P20 aan deze verwachtingen. De krachtige 3400 mAh batterij zorgt ervoor dat de razendsnelle Kirin 970-chipset zijn werk kan doen. Het resultaat is een vlot te bedienen smartphone voor intensief gebruik.

Huawei P20 los toestel

Het aanschaffen van de Huawei P20 als los toestel is extra aantrekkelijk. Zo betaalt u bij UnitedConsumers een lage prijs en ontvangt u van ons altijd een simlockvrije smartphone. Op die manier kunt u de Huawei P20 onmiddellijk met uw huidige simkaart gebruiken. De Huawei P20 is te combineren met ieder Sim Only abonnement. Drie voordelen van de Huawei P20 als los toestel:

 • Er is altijd een Sim Only abonnement dat bij u past. 
 • Met een los toestel bent u voordeliger uit dan met een abonnement inclusief smartphone. 
 • Altijd zekerheid over de prijs: u betaalt enkel voor de aanschaf van de smartphone en u heeft geen terugkerende maandelijkse kosten. 

Huawei P20 abonnement

Regelt u graag alles in een keer? Dan is het goed om te weten dat u ook kunt kiezen voor een Huawei P20 abonnement. U sluit dan een abonnement af en ontvangt hierbij een nieuwe Huawei P20. Bij UnitedConsumers vergelijkt u eenvoudig alle abonnementen van telecomproviders. En afsluiten is zo geregeld! Drie voordelen van de Huawei P20 inclusief abonnement:

 • De internet, bel- en sms-tarieven zijn vaak voordelig(er). 
 • U kunt vaak de hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s tussentijds wijzigen. 
 • Bij de maandelijkse abonnementskosten betaalt u ook een bedrag voor de telefoon – u hoeft dus niet in één keer een grote uitgave voor een nieuwe smartphone te doen. 

Huawei P20, P20 Lite of P20 Pro

Het is een hele familie, die P20-lijn van Huawei. Op deze manier wil het smartphonemerk u als gebruiker de mogelijkheid bieden om de voor u meest geschikte telefoon te vinden. Iedereen stelt immers weer andere eisen aan zijn of haar smartphone, dus wij zetten de verschillen tussen deze drie modellen graag voor u op een rijtje:

Huawei P20 Huawei P20 Lite Huawei P20 Pro
5,8 inch display 5,8 inch display 6,1 inch display
Resolutie 2240 x 1080 pixels Resolutie 2220 x 1080 pixels Resolutie 2240 x 1080 pixels
Dubbele 20 + 12 megapixel camera / 24 megapixel frontcamera Dubbele 16 + 2 megapixel camera / 16 megapixel frontcamera Triple 40 + 20 + 8 megapixel camera / 24 megapixel frontcamera
Video's in 4K Video's in Full HD Video's in 4K
HiSilicon Kirin 970 chip HiSilicon Kirin 659 chip HiSilicon Kirin 970 chip
4GB werkgeheugen / 128GB interne opslag 4GB werkgeheugen / 64GB interne opslag 6GB werkgeheugen / 128GB interne opslag
3400 mAh batterij 3000 mAh batterij 4000 mAh batterij
Android 8.1 (Oreo) Android 8.0 (Oreo) Android 8.1 (Oreo)