Contact
Mijn UnitedConsumers
Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro kopen

De Huawei P30 Pro is super-de-luxe en één van de beste smartphones op de markt! De P30 Pro heeft een indrukwekkende camera, een enorm lange accuduur en dat tegen een goede prijs. De Huawei P30 Pro is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, oranje, blauw en twilight (paars).
 

Huawei P30 Pro specs

 
Android 9.0 (Pie)
 
Quad 40 + 20 + 8 megapixel camera + TOF achterop 
 
Draadloos opladen
 
6,47 inch OLED scherm met FHD+ resolutie (2340 x 1080 pixels)  
 
Vingerafdrukscanner 
 
128GB of 256GB opslag (uit te breiden met microSD tot 512GB) 
 
Video's in Full HD+ kwaliteit 
 
Kirin 980 chip met 8 kernen 
 
Accucapaciteit van 4.200 mAh
 
32 megapixel frontcamera

Huawei P30 Pro

 

mobiel

Huawei P30 Pro los toestel

De P30 Pro is bij UC altijd simlockvrij, zodat u direct aan de slag kunt. Voordelen van het kopen van een P30 Pro als los toestel:


vin U hoeft geen toestelkrediet af te sluiten.
vin Voordeliger dan abonnement met toestel.
vin Verschillende Sim Only abonnementen.


Huawei P30 Pro als los toestel

 

mobiel

Huawei P30 Pro abonnement

Bij UnitedConsumers kunt u de Huawei P30 Pro kopen met het abonnement van uw keuze. Voordelen van een P30 Pro met abonnement:


vin U kunt uw smartphone in delen betalen.
vin Toestel direct bij uw abonnement.
vin Kies uit diverse abonnementen met toestel.


Huawei P30 Pro abonnement

 

info

Huawei P30 Pro kopen: Veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Na uw aanvraag voor een telefoon met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw mobiele telefoon naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe telefoon in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgaantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

 

mobiel1

Alternatieven voor de Huawei P30 Pro


Apple iPhone XR

iphone 7

Bekijk toestel

 

Huawei Mate 20 Pro

iphone SE Refurbished

Bekijk toestel

 

Samsung S10 Plus

Samsung Galaxy S10 plus

Bekijk toestel


Huawei P30 Pro vs. Samsung S10 Plus

Heeft de Huawei P30 Pro uw interesse gewekt, maar bent u ook benieuwd naar het alternatief; de Samsung Galaxy S10 Plus? Mooi! Wij hebben namelijk de grootste verschillen tussen beide smartphones voor u op een rij gezet.

Huawei P30 Pro vs S10 Plus

Terug naar boven