Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van uw ingestelde filters.

Pas uw filters aan of laat ons u helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Microsoft met abonnement


Microsoft telefoon met abonnement
U gaat voor kwaliteit, creatie en innovatie. U gaat voor een Microsoft telefoon met abonnement. Bij UnitedConsumers heeft u de keuze uit verschillende abonnementen. Wij vinden het belangrijk dat u een abonnement vindt dat bij u past.

Microsoft met abonnement: kwaliteit en eenvoud
Microsoft heeft een groot deel van telefoonfabrikant Nokia overgenomen en ontwikkelt daardoor niet alleen meer de software, maar ook de hardware van nieuwe Windows Phone toestellen. Microsoft ontwikkelt smartphones in het lagere prijssegment. Deze draaien op het besturingssysteem van Windows. Geen enkel toestel is gelijk. Of u nu op zoek bent naar een smartphone met een goede camera, HD-scherm of met een uitgebreid massageheugen. Van het merk Microsoft vindt u altijd een smartphone die bij u past.

Een abonnement bij uw Microsoft telefoon
De smartphones van Microsoft kennen een ongekende prijs / functionaliteit verhouding. Het is daarom niet voor niets dat de telefoons van Microsoft steeds populairder worden. Bij UnitedConsumers vindt u vele abonnementen met een Microsoft telefoon. U kiest een provider, u stelt uw abonnement samen en u meldt zich aan voor een Microsoft telefoon met een passend goedkoop abonnement. Bij UnitedConsumers kunt u kiezen uit de volgende Microsoft smartphones:

• Microsoft Lumia 435 met abonnement
• Microsoft Lumia 535 met abonnement
• Microsoft Lumia 640 met abonnement

Bij Microsoft staat het leveren van kwaliteit voorop. Bent u op zoek naar kwaliteit en eenvoud? Dan is een smartphone van Microsoft iets voor u.