Contact
Mijn UnitedConsumers€ 263,95

Motorola Edge 20 Lite

In juli 2021 bracht Motorola de Edge 20-serie uit, waaronder de Motorola Edge 20 Lite. Dit toestel is qua specs een stuk uitgebreider dan het instapmodel de Motorola Edge 20, maar is echt een 'light' variant als u kijkt naar zijn grote broer de Motorola Edge 20 Pro. Wij vertellen u graag wat deze mooie middenklasser te bieden heeft.

Wat zit er in de doos?

vink Motorola Edge 20 Lite
vink Oplader en USB-kabel

Motorola Edge 20 Lite

 

Motorola Edge 20 Lite specs

De Motorola Edge 20 Lite heeft een grote batterij - die kan snelladen, een goede set camera's en een prachtig OLED scherm met een 90Hz verversingssnelheid. Wilt u weten wat de Motrola Edge 20 Lite nog meer in zijn mars heeft? Bekijk dan onderstaande specs:

Formaat

6,7 inch OLED display + 90Hz schermsnelheid

Camera

3 uitstekende camera's aan de achterzijde

Netwerk

5.000 mAh batterij met snellaadfunctie

Processor

128GB opslagcapaciteit en 8GB werkgeheugen


Waarom de Motorola Edge 20 Lite wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Motorola Edge 20 Lite te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar misschien ook naar de nadelen van de Motorola Edge 20 Lite. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Motorola Edge 20 Lite perfect bij u?

Fotografeert u graag alles wat u in het dagelijks leven tegenkomt? Dan is de Motorola Edge 20 Lite een uitstekende keuze voor u. De gigantische 108 megapixel hoofdlens maakt namelijk superscherpe foto's. En als dat niet genoeg is; met de burstfunctie kunt u zelfs nog eens dé perfecte foto uitkiezen! Wilt u een foto maken van al uw vrienden én familie tegelijk? Met de ultragroothoeklens maakt u de breedste foto's - zonder een stap achteruit te hoeven zetten. 

Bang om zonder batterij te zitten? Dat hoeft absoluut niet met de 5.000 accucapaciteit. De batterij gaat namelijk zo'n twee dagen mee. Bovendien kunt u de batterij razendsnel opladen. Handig toch? 

Ja, dit toestel past bij mij

Wanneer kijken voor een alternatief?

De Motorola Edge 20 Lite is een hartstikke goed toestel, maar het kan goed zijn dat u toch iets anders zoekt. Neem daarom eens een kijkje in ons Motorola assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Motorola alternatieven


Motorola Edge 20 Lite kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Motorola Edge 20 Lite als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Motorola Edge 20 Lite in als toestel naar keuze


Alternatieven voor de Motorola Edge 20 Lite

Is de Motorola Edge 20 Lite toch niets voor u? Geen probleem. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Motorola Edge 20 Lite kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Motorola Edge 20 Lite kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Motorola Edge 20 Lite aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Motorola Edge 20 Lite met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Motorola Edge 20 Lite in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag