Motorola Moto G7 Plus
 • 6,2 inch touchscreen
 • Octa-core processor
 • Android 9.0 (Pie)
 • 16 MP + 5 MP camera
 • Razendsnelle vingerafdrukscanner
 • Ondersteunt 4G internet

Motorola Moto G7 Plus

De meest complete smartphone uit de G7 lijn van Motorola, is de Motorola Moto G7 Plus. Dit toestel heeft interessante features tegen een hele mooie prijs. We kunnen wel zeggen dat u bij de aanschaf van de Motorola Moto G7 Plus veel waar voor uw geld krijgt. De Motorola Moto G7 Plus is verkrijgbaar in de kleuren: blauw en rood.

Motorola Moto G7 Plus specs

Een scherpe prijs, goede specificaties, een stevige behuizing en een strak design: dat is de Motorola Moto G7 Plus. Dit toestel maakt indruk met het 6,4 inch LCD beeldscherm, want deze neemt bijna de gehele voorkant in beslag.

De belangrijkste Motorola Moto G7 Plus specs
 
Dual-SIM
 
Dubbele 16 + 5 megapixel camera achterzijde en 12 megapixel frontcamera
 
Android 9.0 (Pie)
 
Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core processor met 4GB werkgeheugen
 
4K videokwaliteit
 
6,2 inch LCD display met Full HD+ resolutie (2270 x 1080 pixels)
 
Snelladen mogelijk
 
Interne opslag 64GB (uit te breiden met microSD tot 512GB)
 
Dolby Atmos audio
 
Mobiele betalingen mogelijk
 
Gezichtsherkenning
 
3.000 mAh accucapaciteit
 
Vingerafdrukscanner
 
Corning Gorilla Glass

Groot beeldscherm

Het grote 6,2 inch display met HD+ resolutie, is het grootste beeldscherm ooit op een Moto G smartphone. Het brede scherm biedt daarmee heel veel comfort voor het kijken van films, spelen van games of het maken van foto’s.

Slimme camera

De slimme Motorola weet wanneer u een lach op uw gezicht heeft. De camera legt personen met een glimlach vast met de automatische glimlachopname. Daarnaast herkent de camera ook mogelijke verbeteringen in het frame en maakt automatisch een tweede, geoptimaliseerde, opname.

Snelladen

De Motorola Moto G7 Plus heeft een accucapaciteit van 3.000 mAh. Nou is dit geen bijzonder grote accucapaciteit, maar in het geval van de G7 Plus is dit geen probleem. Er wordt namelijk een adapter van 27W meegeleverd bij de Motorola Moto G7 Plus. Met deze snellader heeft u in minder dan 30 minuten weer een halfvolle batterij!

Motorola Moto G7 Plus los toestel

Gaat u de Motorola Moto G7 Plus kopen? U bestelt de Motorola Moto G7 Plus als los toestel gemakkelijk bij UnitedConsumers. Al onze toestellen zijn simlockvrij en met ons ruime aanbod in Sim Only, is er altijd een abonnement dat bij u past. Dit is waarom de Motorola Moto G7 Plus als los toestel een goede keuze is:

 • U kunt een passend Sim Only abonnement uitzoeken en afsluiten.
 • Een los toestel is in verhouding goedkoper dan een abonnement inclusief smartphone.
 • Altijd duidelijkheid over de prijs: u betaalt eenmalig het aankoopbedrag en er zijn geen terugkerende kosten voor de smartphone.

Motorola Moto G7 Plus abonnement

U bestelt de Motorola Moto G7 Plus met abonnement gemakkelijk via UnitedConsumers. Wij hebben een ruim aanbod in diverse abonnementen bij verschillende providers. U kiest zelf welk abonnement het beste bij u past. Dit is waarom de Motorola Moto G7 Plus met abonnement een goede keuze is:

 • Een abonnement heeft vaak voordelige internet, bel- en sms-tarieven.
 • U kunt vaak eenvoudig de hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s verhogen.
 • Het is niet nodig om in een keer een grote uitgave voor een nieuwe smartphone te doen - u betaalt per maand.