€ 232,95
Top

Nokia 5.4

In december 2020 werd de Nokia 5.4 gelanceerd. Nokia brengt hiermee een degelijk toestel op de markt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Nokia 5.4 is namelijk voorzien van een sterke behuizing met een Noors design, heeft uitstekende specs en is verkrijgbaar in de kleuren Polar Night (blauw) en Dusk (paars).

Wat zit er in de doos?

vink Nokia 5.4.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Nokia 5.4

Nokia 5.4 specs

De Nokia 5.4 maakt zeker indruk met zijn set camera's. En dankzij de geavanceerde video-opnames met bioscoopeffecten legt u uw persoonlijke ervaringen uitstekend en gedetailleerd vast. Dit zijn de beste specs van de Nokia 5.4:

Formaat

6,39 inch IPS-LCD display

Camera

Vier camera's achterzijde

Accu

4.000 mAh accucapaciteit

Processor

Android 10 met Android One


Nokia 5.4: de plus- en minpunten

Nokia 5.4 is een degelijk toestel zonder te veel poespas. Maar voor u het toestel aanschaft, wilt u natuurlijk wel weten wat u in huis haalt. Wat zijn de voor- en nadelen van de Nokia 5.4?

 
Goede accu.
 
Lage schermresolutie.
 
Een degelijke set camera's.
 
Niet klaar voor 5G-netwerk.
 
Wordt iedere maand voorzien van de nieuwste beveiligingsupdates.
 
Geen opties voor snelladen.

Nokia 5.4 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Nokia 5.4 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Nokia 5.4 Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Nokia 5.4

Is de Nokia 5.4 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen.

Motorola Moto G8 Plus

Motorola G8

Bekijk toestel

Samsung Galaxy A41

Samsung A41

Bekijk toestel

Xiaomi Poco M3

Poco m3

Bekijk toestel

 

Nokia 5.4 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Nokia 5.4 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Nokia 5.4 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Nokia garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven