Contact
Mijn UnitedConsumers
OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro

De OnePlus 7 Pro is tot in de puntjes afgewerkt en heeft afgeronde en naadloze glascurven. De OnePlus 7 Pro is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, goud en blauw.

Wat zit er in de doos?

vink OnePlus 7 Pro.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Oneplus 7 Pro

OnePlus 7 Pro specs

Het vakmanschap spat van het design van de OnePlus 7 Pro af! Maar ook onder de motorkap stelt dit toestel zeker niet teleur. Met een krachtige processor, nieuwste technologie en gebruikvriendelijk besturingssysteem, is dit toestel absoluut een goede koop!

Formaat

6,67 inch Fluid AMOLED display

Camera

48 + 16 + 8 megapixel camera achterzijde

Accu

4.000 mAh accu geschikt voor snel- en draadloos opladen


Voordelen en nadelen OnePlus 7 Pro

Wij zetten de voor- en nadelen van de OnePlus 7 Pro voor u op een rijtje:

Pluspunten OnePlus 7 Pro Minpunten OnePlus 7 Pro
 
Haarscherp display.
 
Geheugen niet uitbreidbaar.
 
Krachtige processor.
 
Relatief zwaar toestel.
 
Uitstekende camera's.
 
Niet waterbestendig.

OnePlus 7 Pro kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de OnePlus 7 Pro kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe OnePlus 7 Pro. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de OnePlus 7 Pro

Is de OnePlus 7 Pro toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

 

OnePlus 7 Pro kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de OnePlus 7 Pro met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe OnePlus 7 Pro in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven