Contact
Mijn UnitedConsumers€ 784,95
Top

OnePlus 8 Pro kopen

Op 15 april 2020 presenteerde OnePlus de nieuwste 8-serie, waaronder de super-de-luxe OnePlus 8 Pro. De OnePlus 8 Pro heeft de looks van de OnePlus 7T Pro, maar onder dit strakke design zijn sterk verbeterde specs te vinden. De OnePlus 8 Pro is verkrijgbaar in de kleuren: groen, blauw en zwart. 

OnePlus 8 Pro specs

Dat de OnePlus 8 Pro vol leuke specs zit, blijkt wel uit het feit dat het toestel 5G-ready is. Selfies en videocalls met uw vrienden zijn bovendien geen probleem voor de 16 megapixel frontcamera. En is de batterij leeg? Dan kunt u de OnePlus 8 Pro snel- of draadloos opladen. Een uitstekend toestel, dus!

De belangrijkste OnePlus 8 Pro specs
 
5G-ready
 
6,78 inch AMOLED display (resolutie 3200 x 1440 pixels)
 
Draadloos opladen
 
48 + 48 + 8 + 5 megapixel camera's aan de achterzijde
 
8GB werkgeheugen
 
OxygenOS, gebaseerd op Android 10
 
Gezichtsherkenning 
 
Accucapaciteit 4.510 mAh 
 
Vingerafdrukscanner
 
16 megapixel frontcamera
 
128GB opslaggeheugen
 
Geschikt voor snelladen 

Ultra sterke accu en krachtige processor

Wilt u een smartphone met een batterij waar u écht op kunt bouwen? Dan is de OnePlus 8 Pro met een accucapaciteit van 4.510 mAh een uitstekende keuze. Met deze batterij kijkt u urenlang en tevens comfortabel films en series op het AMOLED beeldscherm van 6,78 inch. Bent u meer een gamer? Dan kunt u uw geluk niet op! Met de krachtige Snapdragon 865-processor en een werkgeheugen van 8GB, speelt u de leukste en beste games moeiteloos op de 8 Pro. 

U bent de beveiliging

Met de snelle vingerafdrukfunctie beantwoordt u uw vrienden binnen no-time. Wilt u de OnePlus 8 Pro liever niet ontgrendelen met uw vingerafdruk? Dan kunt u ook altijd nog gezichtsherkenning gebruiken. Zo kiest u welke manier van ontgrendelen het beste bij u past!

Vijf uitstekende camera's

De OnePlus 8 Pro heeft maar liefst 5 camera's in totaal. Met vier lenzen aan de achterzijde en een camera aan de voorkant, is er voor iedere situatie een geschikte lens. Of u nu een selfie, uw omgeving of details wilt fotograferen; de OnePlus 8 Pro zorgt ervoor dat uw plaatjes uitstekend worden. 

OnePlus 8 Pro los toestel

Wilt u de OnePlus 8 Pro als los toestel aanschaffen? Geen probleem. Het is feitelijk gezien plug en play: haal de simkaart uit uw oude toestel en zet het in uw nieuwe OnePlus 8 Pro. Zo maakt u met uw nieuwe toestel meteen gebruik van uw huidige sim only abonnement. Een los toestel dat u via UnitedConsumers koopt, is altijd simlock vrij. Dit is waarom de OnePlus 8 Pro als los toestel een goede keuze is:

  • Een sim only abonnement is vaak voordeliger dan een abonnement, waarbij een telefoon bij de prijs zit inbegrepen.
  • Voor een los toestel betaalt slechts eenmaal het aankoopbedrag, er zijn geen terugkerende kosten.
  • Er is altijd wel een sim only abonnement dat bij u past!

OnePlus 8 Pro abonnement

Toch liever een abonnement met de OnePlus 8 Pro? Een abonnement is fijn, want hiermee kunt u vaak zelf bepalen wat u per maand wilt bijbetalen voor uw nieuwe telefoon. Ook heeft u een ruime keuze uit bel- en databundels. Dit is waarom de OnePlus 8 Pro inclusief abonnement een goede keuze is: 

  • Met een abonnement is het aanschafbedrag een stuk lager, omdat de kosten in het abonnement worden verrekend.
  • Vaak heeft u de mogelijkheid om tussentijds de hoeveelheid belminuten, sms’jes en data te wijzigen.
  • Met een abonnement kunt u voordelig bellen, sms'en en internetten!

OnePlus 8 Pro of OnePlus 8 

OnePlus heeft naast de OnePlus 8 Pro ook de OnePlus 8 in haar assortiment. Bent u benieuwd naar de verschillen? Wij zetten ze voor u op een rijtje:

OnePlus 8 Pro OnePlus 8
8GB werkgeheugen 8GB werkgeheugen
4.510 mAh accucapaciteit 4.300 mAh accucapaciteit
6,78 inch AMOLED-display 6,55 inch AMOLED-display
16 megapixel frontcamera  16 megapixel frontcamera
Draadloos opladen en snelladen mogelijk Snelladen mogelijk
Camera's achterzijde: 48 + 16 + 8 + 5 megapixel Camera's achterzijde: 48 + 16 + 2 megapixel

Alternatieven voor de OnePlus 8 Pro

Is de OnePlus 8 Pro toch niet de beste keuze voor u? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment smartphones van de beste merken. Bekijk ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past.

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 
Terug naar boven