OnePlus 8

OnePlus 8 kopen

De OnePlus 8 is het kleinere zusje van de OnePlus 8 Pro, maar stelt zeker niet teleur. Dit model is in een glamoureus jasje gestoken, en bovendien ook 5G-ready. Met dit toestel bent u dus klaar voor razendsnel internet! De OnePlus 8 is verkrijgbaar in de kleuren: groen, zilver en zwart

Wat zit er in de doos?

vink OnePlus 8.
vink Oplader.
vink Hoesje + screenbeschermer.

OnePlus 8

OnePlus 8 specs

De OnePlus 8 heeft een batterij waarmee u heel de dag op pad kunt. Daarnaast beschikt het toestel over vier camera's; drie aan de achterzijde en één aan de voorkant. Bovendien is de OnePlus 8 uitgerust met een uitstekende processor, zodat u zorgeloos kunt bingewatchen en gamen

Formaat

6,55 inch AMOLED-display

Accu

Accucapaciteit 4.300 mAh + snelladen

Processor

OxygenOs, gebaseerd op Android 10 


OnePlus 8: de plus- en minpunten

Dat de OnePlus een mooi, nieuw toestel is, is wel duidelijk. Maar, naast het mooie uiterlijk moet het ook een toestel zijn dat bij u past. Wat zijn de plus- en minpunten van de OnePlus 8?

 
8GB werkgeheugen.
 
Geen mogelijkheid tot draadloos opladen.
 
Gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner.
 
Toestel is redelijk groot.
 
48 + 16 + 2 megapixel camera's aan de achterzijde.
 
-

OnePlus 8 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de OnePlus 8 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe OnePlus 8. Wel zo fijn!


OnePlus 8 of OnePlus 8 Pro

OnePlus heeft naast de OnePlus 8 ook een iets uitgebreidere variant in het assortiment, namelijk OnePlus 8 Pro. Bent u benieuwd naar de verschillen? Wij zetten ze voor u op een rijtje:

OnePlus 8

Oneplus 8

OnePlus 8 Pro

Pro 8

Schermdiagonaal
6,55 inch AMOLED-display
Schermdiagonaal
6,78 inch AMOLED-display
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Resolutie
3200 x 1440 pixels
Accucapaciteit
4.300 mAh
Accucapaciteit
4.510 mAh
Camera's

Achter:
48 megapixel
16 megapixel
2 megapixel
 

Voor:
16 megapixel

Camera's

Achter:
48 megapixel
16 megapixel
18 megapixel
5 megapixel

Voor:
16 megapixel

Alternatieven voor de OnePlus 8

Is de OnePlus 8 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen.

Apple iPhone 11

Apple iPhone 11

Bekijk toestel

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10

Bekijk toestel

OnePlus 7T

Apple iPhone Xs

Bekijk toestel

 

Apple OnePlus 8 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de OnePlus 8 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe OnePlus 8 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven