Contact
Mijn UnitedConsumers
OnePlus 8T

OnePlus 8T

In oktober 2020 presenteerde OnePlus de opvolger van de razendpopulaire 8-serie, namelijk de super-de-luxe OnePlus 8T. Gaat u voor snelheid en wilt u bovendien 5G ready zijn? Dan koopt u de OnePlus 8T! De OnePlus 8T is verkrijgbaar in de kleuren Aquamarine Green en Lunar Silver. 

Wat zit er in de doos?

vink OnePlus 8T.
vink USB-kabel en oplader.
vink Hoesje en screenprotector.

8t

OnePlus 8T specs

De OnePlus 8T is baanbrekend als het gaat om de verversingssnelheid van het beeldscherm. Want met 120Hz heeft u altijd vloeiende beelden. Bovendien is zwart ook écht zwart. Een uitstekend toestel, dus. Wij zetten de beste specs op een rij:

Formaat

6,55 inch full-HD+ resolutie AMOLED-display

Camera

Vier uitstekende camera's voor iedere situatie

Accu

Snel opladen dankzij OnePlus Warp Charge

Processor

Snapdragon 865-processor met 8 kernen


OnePlus 8T: de plus- en minpunten

De OnePlus 8T is een uitstekend toestel, met bijzonder goede specs. Maar wat zijn de plus- en minpunten van de OnePlus 8T?

 
Prachtig AMOLED-scherm.
 
Zwaar toestel.
 
Ultieme verversingssnelheid van 120Hz. 
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Een sterke accu die binnen no-time op te laden is. 
 
Het toestel is niet draadloos oplaadbaar. 


OnePlus 8T kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de OnePlus 8T kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe OnePlus 8T. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de OnePlus 8T

Weet u niet zeker of de OnePlus 8T iets is voor u? Bekijk dan de alternatieven.

Apple iPhone SE (2020)

iPhone Se 2020

Bekijk toestel

Huawei P30 Pro

Huawei P30

Bekijk toestel 

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro

Bekijk toestel 

 

OnePlus 8T kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de OnePlus 8T met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe OnePlus 8T in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven