Contact
Mijn UnitedConsumers€ 524,95

OnePlus 9 Pro

In maart 2021 presenteerde OnePlus het grote broertje van de OnePlus 9, namelijk OnePlus 9 Pro. De OnePlus 9 Pro is voorzien van nóg meer premium specs en uitstekende camera's dankzij de samenwerking met de Hasselblad camerafabrikant. De OnePlus 9 Pro is verkrijgbaar in drie unieke kleuren, namelijk Pine Green, Stellar Black en Morning Mist. 

Wat zit er in de doos?

vink OnePlus 9 Pro.
vink USB-kabel en oplader.

N100

OnePlus 9 Pro specs

De OnePlus 9 Pro heeft een prachtig scherm, een ijzersterke processor en camera's waar u uitstekende kiekjes mee kunt maken. Wij zetten alle goede specs van de OnePlus 9 Pro voor u onder elkaar: 

Formaat

Een prachtig 6,7 inch AMOLED scherm

Camera

Uitstekende Hasselblad camera's

Accu

4.500 mAh accucapaciteit met draadloos én snelladen

Processor

Ijzersterke Qualcomm Snapdragon 888-processor


OnePlus 9 Pro: de plus- en minpunten

De OnePlus 9 Pro is een toestel die de verwachtingen overstijgt! Maar is dit toestel wel iets voor u? Wij zetten de plus- en minpunten van de OnePlus 9 Pro op een rij!

 
Accu gaat lang mee en is razendsnel opgeladen
 
Het geheugen is niet uit te breiden
 
Prachtige camera's van de Hasselblad camerafabrikant
 
Toestel is aan de zware kant
 
Display is uitstekend voor het kijken van films en series    


OnePlus 9 Pro kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de OnePlus 9 Pro kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe OnePlus 9 Pro. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de OnePlus 9 Pro

Weet u niet zeker of de OnePlus 9 Pro iets voor u is? Bekijk dan de alternatieven.

Apple iPhone 12

Apple iPhone 12

Bekijk toestel

Samsung Galaxy S22 Ultra

s22 ultra

Bekijk toestel 

Oppo Reno8 Pro

Oppo Reno8 Pro

Bekijk toestel 

 

OnePlus 9 Pro kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de OnePlus 9 Pro met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe OnePlus 9 Pro in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag