Contact
Mijn UnitedConsumers€ 567,95
Top

OnePlus 9

In maart 2021 presenteerde OnePlus de OnePlus 9. Dit premium toestel is voorzien van uitstekende specs, waaronder ijzersterke hardware en een unieke set camera's van de camerafabrikant Hasselblad. Bovendien is de OnePlus 9 5G readyDe OnePlus 9 is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren, namelijk: Winter Mist, Arctic Sky en Astral Black. 

Wat zit er in de doos?

vink OnePlus 9.
vink USB-kabel en oplader.

N100

OnePlus 9 specs

De OnePlus 9 heeft een Snapdragon 888 processor, wat momenteel één van de beste processors op de markt is! Dus zware apps of games zijn geen probleem voor de OnePlus 9. Wij zetten de rest van de beste specs van de OnePlus 9 voor u onder elkaar: 

Formaat

Een prachtig 6,55 inch AMOLED scherm

Camera

Uitstekende Hasselblad camera's

Accu

4.500 mAh accucapaciteit met draadloos én snelladen

Processor

Krachtige Qualcomm Snapdragon 888-processor


OnePlus 9: de plus- en minpunten

De OnePlus 9 is een uitstekend toestel voor wie op zoek is naar kwaliteit. Maar wat zijn de plus- en minpunten van de OnePlus 9?

 
Accu gaat lang mee en laadt snel op!
 
Het geheugen is niet uit te breiden
 
Uitstekende camera's zorgen voor prachtige kiekjes in elke situatie
 
Toestel is wat aan de zware kant
 
Verversingssnelheid van 120Hz betekent prachtige, vloeiend weergegeven beelden     


OnePlus 9 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de OnePlus 9 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe OnePlus 9. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de OnePlus 9

Weet u niet zeker of de OnePlus 9 iets voor u is? Bekijk dan de alternatieven.

Apple iPhone 12 Mini

Mini

Bekijk toestel

OnePlus 8 Pro

Pro 8

Bekijk toestel 

Samsung Galaxy S20

S20

Bekijk toestel 

 

OnePlus 9 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de OnePlus 9 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe OnePlus 9 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven