€ 221,95
Top

OnePlus Nord N100

In oktober 2020 presenteerde OnePlus de OnePlus Nord N100. Dit instapmodel is voorzien van leuke snufjes, waaronder een ijzersterke accu. Het toestel is vooral interessant als u niet te veel geld uit wilt geven aan een nieuwe smartphone. De OnePlus Nord N100 is verkrijgbaar in één unieke kleur, namelijk Midnight Frost (grijs). 

Wat zit er in de doos?

vink OnePlus Nord N100.
vink USB-kabel en oplader.

N100

OnePlus Nord N100 specs

De OnePlus Nord N100 heeft een groot display, waarbij spelletjes spelen en series kijken uiterst comfortabel gebeurt. Wij zetten andere goede specs van de OnePlus Nord N100 voor u onder elkaar: 

Formaat

6,52 inch IPS-LCD scherm

Camera

Vijf degelijke camera's

Accu

5.000 mAh accucapaciteit met snelladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 460-processor


OnePlus Nord N100: de plus- en minpunten

De OnePlus Nord N100 is een uitstekend toestel, met bijzonder goede specs. Maar wat zijn de plus- en minpunten van de OnePlus Nord N100?

 
Accu gaat lang mee en is snel opgeladen.
 
De processor kan lastiger 3D-games aan.
 
4GB is een prima werkgeheugen voor normaal gebruik
 
Beeldschermkwaliteit kan een stuk beter.
 
Display is goed genoeg voor het kijken van films en series. 
 
Het toestel is niet draadloos oplaadbaar. 


OnePlus Nord N100 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de OnePlus Nord N100 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe OnePlus Nord N100. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de OnePlus Nord N100

Weet u niet zeker of de OnePlus Nord N100 iets voor u is? Bekijk dan de alternatieven.

Samsung Galaxy A10

Galaxy A10

Bekijk toestel

Xiaomi Poco M3

Poco m3

Bekijk toestel 

Xiaomi Redmi 9

Redmi 9

Bekijk toestel 

 

OnePlus Nord N100 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de OnePlus Nord N100 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe OnePlus Nord N100 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven