Contact
Mijn UnitedConsumers€ 420,95
Top

OnePlus Nord kopen

In juli 2020 is de OnePlus Nord geïntroduceerd. Dit toestel zowel stijlvol, als krachtig. Bovendien bent u met de OnePlus Nord helemaal 5G ready! De OnePlus Nord is verkrijgbaar in de kleuren Onyx Grey en Marble Blue.

Wat zit er in de doos?

vink OnePlus Nord.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

OnePlus nord

OnePlus Nord specs

Naast een mooie set camera's, is de OnePlus Nord voorzien van talloze goede specs. Wij zetten de beste specs voor u op een rijtje:

Formaat

6,44 inch AMOLED display

Camera

6 camera's

Accu

Geschikt voor snelladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 765G chip met 8 kernen


OnePlus Nord: de plus- en minpunten

De OnePlus Nord is niet alleen een oogverblindend mooi toestel, maar heeft ook indrukwekkende specs in huis. Naast een hoop pluspunten, kent dit toestel ook minpunten. Wij zetten ze voor u op een rij:

Pluspunten OnePlus Nord Minpunten OnePlus Nord
 
Haarscherp display.
 
Draadloos opladen niet mogelijk.
 
Krachtige processor.
 
Geheugen niet uitbreidbaar.
 
Uitstekende camera's.
 
Niet waterbestendig.

OnePlus Nord kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de OnePlus Nord kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe OnePlus Nord. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de OnePlus Nord

Is de OnePlus Nord toch niet de beste keuze voor u? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment smartphones van de beste merken. Bekijk ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past.

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

OnePlus Nord kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de OnePlus Nord met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe OnePlus Nord in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven