Contact
Mijn UnitedConsumers
Oppo A53s

Oppo A53s

Oppo heeft in oktober 2020 de Oppo A53s uitgebracht. De verversingssnelheid van dit toestel is uniek voor deze prijsklasse. De Oppo A53s is verkrijgbaar in de kleuren Electric Black en Fancy Blue. 

Wat zit er in de doos?

vink Oppo A53s.
vink Oplader en USB-kabel.
vink Oordopjes.

S20 plus

Oppo A53s specs

Naast dat u supervloeiend kunt scrollen, is de Oppo A53s voorzien van een grote accu en lekker veel opslag. Wij zetten de rest van de Oppo A53s specs voor u op een rij:

Formaat

6,5 inch IPS-LCD display met 90Hz refresh rate

Camera

13 + 2 + 2 megapixel camera's 

Accu

5.000 mAh accu met snelladen

Processor

128GB opslag uitbreidbaar met microSD


Oppo A53s: de plus- en minpunten

Of u kiest voor de Oppo A53s hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur. Maar om u te helpen bij uw keuze, zetten wij de voor- en nadelen voor u op een rij: 

 
Een razendsnelle verversingssnelheid, geen haperingen.
 
Processor kan games niet goed aan.
 
Een degelijke telefoon voor basisgebruik.
 
Kwaliteit van de foto's en video's zijn matig.
 
Groot én uitbreidbaar geheugen.
 
U kunt met dit toestel niet contactloos betalen. 


Oppo A53s kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Oppo A53s kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Oppo A53s. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Oppo A53s

Is de Oppo A53s toch niet de beste keuze voor u? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment smartphones van de beste merken. Bekijk ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past.

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

Oppo A53s kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo A53s met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo A53s in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven