Oppo A72

Oppo A72

De Chinese fabrikant Oppo bracht in april 2020 de Oppo A72 uit. Met dit toestel is elke nacht opladen verleden tijd, want de accu zorgt ervoor dat u twee - tot soms zelfs drie - dagen vooruit kunt! Deze uitstekende budgetsmartphone is verkrijgbaar in de kleuren Twilight Black en Aurora Purple. 

Wat zit er in de doos?

vink Oppo A72.
vink Oplader en USB-kabel.

A72

Oppo A72 specs

Naast een ijzersterke accu is de Oppo A72 van alle gemakken voorzien, zoals een degelijke set camera's en een mooi scherm. Wij zetten de specs van de Oppo A72 voor u op een rij:

Formaat

6,5 inch IPS-LCD Neo-display

Camera

48 + 8 + 2 + 2 megapixel camera's 

Accu

5.000 mAh accu met snelladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 665 processor


Oppo A72: de plus- en minpunten

Een Oppo A72 kopen is een goed idee! Maar voor u uw beslissing maakt, wilt u natuurlijk even de voor- en nadelen naast elkaar leggen. Wij helpen u hierbij: 

 
Een grote accu die twee dagen lang mee kan.
 
Software is vaak even wennen.
 
Een groot scherm, fijn voor het kijken van video's.
 
LCD-display kan beter.
 
Een vierdubbele cameramodule van goede kwaliteit. 
 
Niet 5G ready.  


Oppo A72 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Oppo A72 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Oppo A72. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Oppo A72

Is de Oppo A72 kopen toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Samsung Galaxy A21s

Galaxy A21s

Bekijk toestel

Xiaomi Poco M3

Xiaomi M3

Bekijk toestel

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Bekijk toestel

 

Oppo A72 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo A72 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo A72 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven