Contact
Mijn UnitedConsumers€ 251,95

Oppo A74 5G kopen

In het voorjaar van 2021 introduceerde Oppo naast de Oppo A74 4G ook nog een ander toestel, namelijk de Oppo A74 5G. En zoals de naam al zegt, is deze smartphone helemaal klaar voor het razendsnelle 5G-netwerk. Wij vertellen u wat de Oppo A74 5G allemaal nog meer in zijn mars heeft!

Wat zit er in de doos?

vink Oppo A74 5G
vink USB-kabel
vink Oplader

Oppo A74 5G

Oppo A74 5G specs

Naast het feit dat de Oppo A74 5G ondersteunt, is deze voordelige smartphone voorzien van nog meer leuke feature, zoals een mooi beeldscherm en een grote batterij. De Oppo A74 5G heeft natuurlijk nog veel meer fijne specs. Bent u benieuwd? Bekijk dan hieronder wat het toestel nog meer te bieden heeft:

Formaat

6,5 inch LCD display + 90 Hz schermsnelheid

Camera

4 camera's aan de achterzijde

Netwerk

5.000 mAh batterij met snelladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 480 5G


Waarom de Oppo A74 5G wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Oppo A74 5G te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Oppo A74 5G. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Oppo A74 5G perfect bij u?

Bent u altijd op zoek naar de perfecte prijs-kwaliteit verhouding? Dan is deze 'midranger' echt iets voor u. De Oppo A74 5G is 5G ready, heeft een goed scherm, een sterke processor en ruim voldoende werkgeheugen. Met de Oppo A74 5G zit u daarom de komende jaren helemaal goed!

En voor wie altijd zijn of haar portemonnee vergeet; deze smartphone is voorzien van een NFC-chip, waarmee u gemakkelijk contactloos kunt betalen. Bent u bovendien nog niet toe aan draadloze oortjes of headset? Dat komt goed uit! Want de Oppo A74 5G heeft, naast bluetooth, ook nog een ouderwetse 3,5mm aansluiting. 

Bent u een echte fotograaf in hart en nieren? Dan hebben wij goed nieuws. De Oppo A74 5G heeft namelijk een prachtige set camera's. Met de 48 megapixel hoofdcamera maakt u schitterende foto's. Ook maakt u met de dieptesensor mooie portretfoto's met wazige achtergronden. Met de macrolens maakt u foto's van de allerkleinste dingetjes.  

Ik wil de Oppo A74 5G kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

De Oppo A74 5G is een uitstekend toestel, maar misschien wilt u gewoon even kijken wat Oppo allemaal nog meer te bieden heeft. Bekijk daarom ons Oppo assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Oppo alternatieven


Oppo A74 5G kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Oppo A74 5G als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben

*Vul de Oppo A74 5G in als toestel naar keuze


Alternatieven voor de Oppo A74 5G

Is de Oppo A74 5G toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Oppo A74 5G kopen: veelgestelde vragen

 

Wilt u de Oppo A74 5G kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Oppo A74 5G aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo A74 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo A74 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag