€ 278,95
Top

OPPO A91 kopen

Zoals u van OPPO gewend bent, is de OPPO A91 een prima toestel tegen een fijne prijs. De OPPO A91 is erg dun en licht van gewicht en heeft een uitstekende 48 megapixelcamera. De OPPO A91 is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, zwart en wit

Wat zit er in de doos?

vink OPPO A91.
vink Hoesje.
vink Oordopjes.
vink Oplader + USB-kabel.

Oppo A91

OPPO A91 specs

OPPO smartphones draaien op Android, maar over dit besturingssysteem zit een eigen interface, de zogeheten ColorOs. Deze zogeheten skin geeft het Android besturingssysteem een eigen en unieke uitstraling. En de OPPO A91 specs? Die vallen - ondanks dat de A91 een budget smartphone is - absoluut niet tegen!

Formaat

6,4 inch AMOLED display

Camera

48 megapixel hoofdcamera

Accu

4.025 mAh accucapaciteit 

Processor

8GB werkgeheugen. 128GB opslag


OPPO A91: de plus- en minpunten

OPPO brengt degelijke smartphones uit, waar de OPPO A91 geen uitzondering van is. Voor u het toestel aanschaft, wilt u natuurlijk wel precies weten wat u koopt. Wat zijn de voor- en nadelen van de OPPO A91?

 
Snelladen mogelijk.
 
OPPO software is even wennen.
 
Maakt uitstekende foto's.
 
Gezichtsherkenning niet mogelijk.
 
OPPO A91 ligt licht in de hand.
 
Camera's steken wat uit aan de achterkant.

OPPO A91 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de OPPO A91 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe OPPO A91. Wel zo fijn!


Alternatieven voor OPPO A91

Is de OPPO A91 och niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Samsung Galaxy A71

Galaxy A71

Bekijk toestel

Huawei P30 Lite

P30 lite

Bekijk toestel

iPhone SE 2020

SE 2020

Bekijk toestel

 

Apple Oppo A91 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo A91 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo A91 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven