Contact
Mijn UnitedConsumers
Oppo A94 5G

Oppo A94 5G kopen

In april 2021 bracht Oppo een goed betaalbare smartphone uit, genaamd de Oppo A94 5G. Dit toestel heeft alles wat u van een fijne middenklasser mag verwachten, zoals een mooi beeldscherm, een prima accu en voldoende opslag en werkgeheugen. Wilt u meer weten? Wij vertellen u alles over de Oppo A94 5G!

Wat zit er in de doos?

vink Oppo A94 5G
vink Oordopjes
vink Oplader en USB-kabel

Oppo A94 5G

 

Oppo A94 5G specs

De Oppo A94 5G heeft een fijn formaat, een prima set camera's, een goede accu én is 5G ready. Bent u benieuwd naar wat de Oppo A94 5G nog meer in zijn mars heeft? Dat ziet u hieronder:

Formaat

6,43 inch AMOLED display + 60Hz schermsnelheid

Camera

4 uitstekende camera's aan de achterzijde

Netwerk

4.300 mAh batterij met snellaadfunctie

Processor

MediaTek Dimensity 800U chip + 8G werkgeheugen


Waarom de Oppo A94 5G wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Oppo A94 5G te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Oppo A94 5G. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Oppo A94 5G perfect bij u?

Wilt u niet te veel betalen voor een toestel, maar wel dat uw smartphone voorzien is van de beste snufjes? Dan zit u goed met dit toestel. De Oppo A94 is voorzien van een accu die prima heel de dag meegaat. En is de batterij leeg? Dan is de smartphone binnen 48 minuten alweer helemaal opgeladen.

Ook heeft de Oppo A94 128GB opslag. Zo kunt u gemakkelijk al uw foto's en video's opslaan. En wat dacht u van het werkgeheugen van 8GB? Daarmee kunt u moeiteloos meerdere zwaardere apps tegelijk draaien. En het allerleukste aan de Oppo A95: het toestel ondersteunt het razendsnelle 5G netwerk! Wat wilt u nog meer?  

Ik wil de Oppo A94 5G kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Zoals gezegd is dit toestel voorzien van prima specs. Maar bent u op zoek naar een toestel die u wat dat betreft veel meer kan bieden dan de Oppo A94 5G? Neem dan eens een kijkje in ons Oppo assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Oppo alternatieven


Oppo A94 5G kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Oppo A94 5G als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


Alternatieven voor de Oppo A94 5G

Is de Oppo A94 5G toch niets voor u? Geen probleem. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Oppo A94 5G kopen: veelgestelde vragen

 

Wilt u de Oppo A94 5G kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Oppo A94 5G aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo A94 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo A94 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag