Contact
Mijn UnitedConsumers
Oppo Find X3 Lite

Oppo Find X3 Lite

In maart 2021 bracht Oppo een mooie én betaalbare middenklasser uit, genaamd de Oppo Find X3 Lite. Het toestel is voorzien van een aantal mooie specificaties. En het allermooiste is dat het toestel 5G ready is. Bent u benieuwd wat de Oppo Find X3 Lite allemaal in zijn mars heeft? Wij vertellen u graag meer!

Wat zit er in de doos?

vink Oppo Find X3 Lite
vink Oordopjes
vink Oplader en USB-kabel

Oppo Find X3 Lite

 

Oppo Find X3 Lite specs

De Oppo Find X3 Lite heeft goede camera's, genoeg opslag- en werkgeheugen én biedt 5G-ondersteuning. Bent u benieuwd naar wat de Oppo Find X3 Lite nog meer kan? Bekijk dan snel de specificaties hieronder:

Formaat

6,55 inch AMOLED display + 90Hz schermsnelheid

Camera

4 uitstekende camera's aan de achterzijde

Netwerk

4.300 mAh batterij met snellaadfunctie

Processor

128GB opslagcapaciteit en 8GB werkgeheugen


Waarom de Oppo Find X3 Lite wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Oppo Find X3 Lite te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Oppo Find X3 Lite. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Oppo Find X3 Lite perfect bij u?

U wilt er graag zeker van zijn dat u een toestel koopt dat is voorzien van de nieuwste snufjes, maar u wilt er liever niet te veel aan uitgeven. Dan is de Oppo Find X3 Lite de beste keuze voor u! De Oppo Find X3 Lite heeft namelijk een uitstekende set camera's, waarmee u de bij iedere gelegenheid de mooiste foto's maakt.

En veel foto's maken betekent dat u veel opslag nodig heeft. De Oppo Find X3 Lite heeft 128GB opslaggeheugen, dus daar kunt u voorlopig wel mee vooruit. Met een werkgeheugen van 8GB kunt u bovendien prima meerdere apps tegelijkertijd openen, zonder dat het uw smartphone vertraagt. En wat dacht u van een verversingssnelheid 90Hz? Beelden hebben er nog nooit zo vloeiend uitgezien. Wat wilt u nog meer?  

Ik wil de Oppo Find X3 Lite kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Zoals gezegd heeft de Oppo Find X3 Lite hartstikke mooie specs. Bent u toch op zoek naar iets anders? Neem dan eens een kijkje in ons Oppo assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Oppo alternatieven


Oppo Find X3 Lite kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Oppo Find X3 Lite als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


Alternatieven voor de Oppo Find X3 Lite

Is de Oppo Find X3 Lite toch niets voor u? Geen probleem. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Oppo Find X3 Lite kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Oppo Find 3X Lite kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Oppo Find 3X Lite aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo Find 3X Lite met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo Find 3X Lite in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag