Contact
Mijn UnitedConsumers€ 238,95

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12 is een prima en vooral erg fijn geprijsde smartphone. Want wat de Galaxy A12 zo bijzonder maakt, is dat het toestel maar liefst vier camera's aan de achterzijde heeft, waaronder een 48 megapixel hoofdcamera! Ook heeft de Galaxy A12 een super lange accuduur.

Uitgebreide productinformatie

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A12
vink USB-kabel
vink Oplader

Samsung A12

De beste Samsung Galaxy A12 specs

Formaat

Groot 6,5 inch TFT scherm
extra helderheid mogelijk

Camera

48 megapixel hoofdcamera
en HD kwaliteit video's

Accu

5.000 mAh batterij 
en is razendsnel opgeladen

Processor

32, 64 of 128GB opslag
uitbreidbaar met Micro-sd

Alle Samsung Galaxy A12 specs


Waarom wel of niet de Samsung Galaxy A12 kopen?

Overweegt u de Galaxy A12 te kopen? Dan is het een goed idee om na te gaan waarom u wel of niet de Galaxy A12 moet kopen. Om het u gemakkelijker te maken, zetten wij ze voor u op een rij:

Samsung Galaxy A12 wel kopen als: Samsung Galaxy A12 niet kopen als:
 
U vaak foto's maakt met uw smartphone
 
U graag zware games speelt
 
U lang wilt doen met uw batterij, zonder vaak op te laden
 
U het liefst de beste beeldkwaliteit wilt hebben
 
U op zoek bent naar een goedkope basistelefoon met prima specs
 
U liever uw toestel ontgrendelt met gezichtsherkenning

Samsung Galaxy A12 kopen


Samsung Galaxy A12 kopen met abonnement

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy A12 kopen in combinatie met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! Welke provider heeft uw voorkeur?

KPN
T-Mobile
Tele2

*vul de Samsung Galaxy A12 in als toestel naar keuze


Samsung Galaxy A12 kopen als los toestel

Uiteraard kunt u bij ons de Samsung Galaxy A12 kopen als los toestel. Want heeft u al een voordelig Sim Only abonnement? Dan is de Galaxy A12 kopen als los toestel een heel goed idee. Omdat u niet vast zit aan toestelkosten, bent u zo gegarandeerd van de beste deal!

Samsung Galaxy A12 los kopen


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S12

Is de Samsung Galaxy A12 toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want UnitedConsumers heeft een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod, en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

 

Samsung Galaxy A12 kopen

Veelgestelde vragen Samsung Galaxy A12 kopen bij UC


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A12 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A12 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag


Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy A12

Met de Samsung Galaxy A12 kunt u helaas niet gebruikmaken van het 5G-netwerk.

Mits er voldoende voorraad is, dan is de Samsung Galaxy A12 verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en zwart.
Het formaat van de Samsung Galaxy A12 is 164 mm x 75,8 mm x 8,9 mm en het toestel weegt 205 gram.
De Galaxy A12 maakt gebruik van een Vingeradruk-identiteitssensor. Deze vindt u aan de zijkant van het toestel. De Galaxy A12 heeft geen gezichtsherkenning.

Samsung Galaxy A12 kopen