Contact
Mijn UnitedConsumers€ 327,95

Samsung Galaxy A22 5G

Soepel gamen, streamen en razendsnel downloaden? Dat kan met de Samsung Galaxy A22 5G! Want zoals de naam al zegt, is dit toestel helemaal klaar voor het supersnelle 5G netwerk. Maar wat heeft dit toestel nog meer allemaal in zijn mars? Wij vertellen u alles over de Samsung Galaxy A22 5G!

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A22 5G
vink USB-kabel

Samsung Galaxy A22

 

Samsung Galaxy A22 5G specs

Naast dat het toestel 5G ondersteunt, is Samsung Galaxy A22 5G natuurlijk voorzien van nog meer mooie specs. Welke dat zijn, ziet u hieronder!

Formaat

6,6 inch TFT scherm + 90 Hz verversingssnelheid

Camera

3 camera's aan de achterzijde

Netwerk

5.000 mAh batterij met snelladen

Processor

MediaTek Dimensity 700 chip


Waarom de Samsung Galaxy A22 5G wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Samsung Galaxy A22 5G te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Samsung Galaxy A22 5G. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Samsung Galaxy A22 5G perfect bij u?

Wilt u een smartphone zakelijk en privé gebruiken? Dan is de Samung Galaxy A22 een uitstekende smartphone. Het toestel heeft namelijk ruimte voor twee simkaarten. En u hoeft niet bang te zijn dat u ineens niet meer bereikbaar bent, want het toestel heeft een grote accu van 5.000 mAh.  

Bent u een echte gamer? Dan zit u goed met dit toestel. De Samsung Galaxy A22 5G heeft namelijk een prachtig TFT beeldscherm (TFT is een verbeterde versie van LCD). En met een verversingssnelheid van 90 Hz, 4GB werkgeheugen én een ijzersterke chip kunt u op de Galaxy A22 5G de meest zware en epische games ooit spelen. 

Ik wil de Galaxy A22 5G kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

De Samsung Galaxy A22 5G is een uitstekend toestel, maar misschien bent u toch op zoek naar iets anders. Er zijn namelijk toestellen te vinden met betere camera's, meer werkgeheugen én een aantrekkelijker design. Neem daarom eens een kijkje in ons Samsung assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Samsung alternatieven


Samsung Galaxy A22 5G kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Samsung Galaxy A22 5G als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Samsung Galaxy A22 5G in als toestel naar keuze


Alternatieven voor de Samsung Galaxy A22 5G

Is de Samsung Galaxy A22 5G toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Samsung Galaxy A22 5G kopen: veelgestelde vragen

 

Wilt u de Samsung Galaxy A22 5G kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Galaxy A22 5G aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A22 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A22 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag