Samsung Galaxy A3 2017
 • 4.7 inch AMOLED Touchscreen
 • Octa-core processor
 • Android 7 (Nougat)
 • 13MP Camera
 • Waterdichte behuizing
 • Ondersteunt 4G internet

Samsung Galaxy A3 (2017)

De Samsung Galaxy A3 is een aantal keer opnieuw uitgebracht. In 2017 verscheen de nieuwste versie die zijn voorgangers ver achter zich liet. Sindsdien zijn er een aantal aantal verbeteringen doorgevoerd, waardoor dit nu een zeer interessante smartphone is voor iedereen die een goed en betrouwbaar toestel zoekt, maar niet te veel wil of kan betalen. 

Het heldere Super Amoled-scherm, de snelle hardware en de uitstekende camera’s zorgen dat u met de Samsung Galaxy A3 een zeer goede deal sluit. De Samsung Galaxy A3 (2017) is verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.

Samsung Galaxy A3 (2017) specs

Eén van de meest opvallende features van de Samsung Galaxy A3 is de behuizing van glas en metaal. Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken over krasjes, want de voorkant is gemaakt van krasvrij Gorilla Glass, zoals we dat ook zien bij de nieuwere en duurdere smartphones van Samsung. Dankzij het compacte formaat ligt de Galaxy A3 bovendien prettig in de hand.

De belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy A3
 
Smart Switch
 
4,7 inch Super-Amoled display (resolutie 1280x720 pixels)
 
Vingerafdrukscanner
 
Interne opslag 16GB (uit te breiden tot microSD 256GB)
 
8 megapixel frontcamera
 
1,6 GHz octacore-chip / 2GB werkgeheugen
 
Stof- en waterdicht (IP68)
 
13 megapixel camera achterzijde
 
Video's in Full HD-kwaliteit
 
Behuizing van glas en metaal
 
Android 6.0 (Marshmallow)    

De details van de Samsung Galaxy A3 (2017)

De Samsung Galaxy A3 valt in de lagere prijsklasse, maar is wel uitgerust met nieuwe technieken en slimme handigheidjes. Enkele opvallende pluspunten van de smartphone zijn:

 • De IP68-certificering.
 • De innovatieve extra’s.
 • De uitstekende camera’s.

Een duik in het zwembad overleven

U kunt de Samsung Galaxy A3 met een gerust hart meenemen naar het strand of het zwembad. De smartphone is namelijk IP68-gecertificeerd, wat inhoudt dat hij stof- en waterdicht is. Het toestel houdt het op een diepte tot 1,5 meter zelfs 30 minuten onder water vol.

Goede camera’s met handige functies

Met de camera aan de achterzijde (13 megapixels) en de frontcamera (8 megapixels) maakt u de meest schitterende foto’s. Om nog mooiere plaatjes te schieten, beschikt de Galaxy A3 bovendien over handige functies zoals gezichtsherkenning, touch focus en een panoramastand.

Een assortiment slimme apps

U kunt de Samsung Galaxy A3 voor de meest uiteenlopende zaken gebruiken. U belt, sms’t en internet er natuurlijk mee, maar de slimme apps en technieken zorgen ervoor dat ook andere toepassingen mogelijk zijn. Zo navigeert u met de ingebouwde GPS en kunt u dankzij de NFC-chip contactloos betalen met uw telefoon.

Samsung Galaxy A3 los toestel

Wie op zoek is naar een goede en betaalbare smartphone, vindt in de Samsung Galaxy A3 een interessante optie. U kunt het toestel zonder abonnement aanschaffen bij UnitedConsumers, zodat u deze meteen kunt gebruiken met uw huidige simkaart. Drie redenen om voor de Samsung Galaxy A3 als los toestel te kiezen:

 • Geen verrassingen in de prijs: u betaalt eenmalig het aankoopbedrag en er zijn geen terugkerende kosten voor de smartphone.
 • Een los toestel is in verhouding goedkoper dan een abonnement inclusief smartphone.
 • Met de ruime keuze uit Sim Only abonnementen vindt u precies wat bij u past.

Samsung Galaxy A3 abonnement

Een voordelig abonnement waar u een spiksplinternieuwe smartphone bij krijgt. Dat is mogelijk wanneer u kiest voor de Samsung Galaxy A3 met abonnement. Bij UnitedConsumers vindt u eenvoudig het abonnement dat bij u past. Drie redenen om voor de Samsung Galaxy A3 met abonnement te kiezen:

 • Een abonnement heeft vaak voordelige internet, bel- en sms-tarieven.
 • U kunt vaak eenvoudig de hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s verhogen.
 • U betaalt per maand en hoeft dus niet in één keer een grote uitgave voor een nieuwe smartphone te doen.