€ 290,95
Top

Samsung Galaxy A31

Samsung breidt haar A-lijn in juli 2020 uit met de Samsung Galaxy A31. Deze budget smartphone is perfect voor iedereen die kwaliteit zoekt tegen een mooie prijs! De Samsung Galaxy A31 is verkrijgbaar in de kleuren Prism Crush Black en Prism Crush Blue.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung A31.
vink Oplader.
vink Oordopjes.

Samsung A31

Samsung A31 specs

Laat u niet misleiden door de lage prijs van de A31, want dit toestel heeft uitstekende specificaties! Gehuld in een strak en goed afgewerkt design, steelt u zeker de show met de Samsung A31! Wij zetten de specificaties van de Samsung Galaxy A31 voor u op een rijtje:

Formaat

6,4 inch AMOLED display

Camera

20 megapixel frontcamera

Accu

5000 mAh en geschikt voor snelladen

Processor

Vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning


Galaxy A31: de plus- en minpunten

De Samsung A31 is een uitstekend budget smartphone, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de Samsung A31?

 
Dual sim.
 
Relatief zwaar toestel.
 
Topkwaliteit camera's.
 
Accu niet verwisselbaar.
 
Een uitstekende accucapaciteit.
 
Groter formaat dan voorganger A41.

Samsung Galaxy A31 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy A31 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy A31. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy A31

Is de Samsung Galaxy A31 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen.

Samsung Galaxy A30s

Galaxy A30s

Bekijk toestel

Huawei P Smart Pro

Huawei P Smart Pro

Bekijk toestel

OPPO A5 2020

OPPO A5 2020

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy A31 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A31 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A31 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven