Contact
Mijn UnitedConsumers€ 347,95
Top

Samsung Galaxy A51

In het begin van 2020 heeft Samsung de Galaxy A51 gelanceerd. Deze smartphone heeft alles in huis wat u nodig heeft en dat tegen een mooie prijs. Samsung heeft met de Galaxy A51 wederom een kwalitatief goed toestel met een prachtig design op de markt gebracht. De Samsung A51 is bij ons verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, blauw en roze.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A51
vink Oplader en USB-kabel.
 

Samsung Galaxy A51

Samsung A51 specs

De A51 heeft alle luxe van een high-end toestel zoals we van Samsung gewend zijn in de S-serie. Deze veelzijdige smartphone heeft krachtige hardware, interessante camerafuncties en een ijzersterke beveiliging in de vorm van Samsung Knox. Met de Galaxy A51 bent u verzekerd van een toestel voor jarenlang plezier. 

Formaat

6,5 inch Super-AMOLED display

Camera

Vier uitstekende camera's

Accu

4.000 mAh accu + snelladen

Processor

Samsung Exynos 9 Octa Chip


Samsung Galaxy A51: de plus- en minpunten

Dat Samsung goede toestellen uitbrengt, is een feit. Maar of de Samsung Galaxy A51 iets voor u is, is uw persoonlijke keuze. Wij helpen u door de plus- en minpunten op een rijtje te zetten:

 
Hoge accucapaciteit
 
Kunststof behuizing mist luxe uitstraling.
 
Uitstekende set camera's.
 
Draadloos opladen niet mogelijk.
 
Gigantisch goed Super-AMOLED beeldscherm.
 
Accu niet verwisselbaar.

Samsung A51: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung A51 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Samsung Galaxy A51. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy A51

Is de Samsung Galaxy A51 toch niet de beste keuze voor u? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment smartphones van de beste merken. Bekijk ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past.

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

Samsung Galaxy A51 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A51 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A51 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven