Contact
Mijn UnitedConsumers€ 390,95

Samsung Galaxy A52 4G

Samsung bracht in maart 2021 de opvolger van de Galaxy A51 uit, namelijk de Samsung Galaxy Galaxy A52 4G (en de Galaxy A52 5G). Er zijn een aantal uitstekende specs toegevoegd aan de A52 4G, zoals een hoge verversingssnelheid en verbeterde camera's. De Samsung Galaxy A52 4G is verkrijgbaar in de kleuren Awesome Violet, Black, White en Blue.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A52 4G.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Samsung A42

Samsung Galaxy A52 4G specs

De Samsung Galaxy A52 4G is een toestel waar u jarenlang plezier van heeft. Want de Galaxy A52 is voorzien van een aantal degelijke specs, die u zeker van een middenklasser mag verwachten. Wij zetten de Galaxy A52 4G specs op een rij:

Formaat

6,5 inch AMOLED-display

Camera

64 + 12 + 5 + 5 megapixel camera's

Accu

4.500 mAh en snelladen mogelijk

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G processor


Galaxy A52 4G: de plus- en minpunten

Koopt u de Samsung A52 4G? Dan krijgt u met deze middenklasser echt waar voor uw geld! Maar wanneer u twijfelt, is het fijn om eens de voor- en nadelen op een rij te zetten. Dit zijn de voor- en nadelen van de Samsung A52 4G:

 
Hoge verversingssnelheid.
 
Is ondanks IP-rating niet 100% waterdicht.
 
Verbeterde kwaliteit camera's.
 
Dualsim vervalt bij gebruik van een microSD.
 
Veel opslag, en een uitstekende accucapaciteit.
 
Hele zware games draaien niet soepel door de processor.

Samsung Galaxy A52 4G kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy A52 4G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy A52 4G. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy A52 4G

Is de Samsung Galaxy A52 4G toch niet de beste keuze voor u? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment smartphones van de beste merken. Bekijk ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past.

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

Samsung Galaxy A52 4G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A52 4G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A52 4G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag