Contact
Mijn UnitedConsumers€ 378,95

Samsung Galaxy A52s

Samsung heeft in augustus 2021 de Samsung Galaxy A52s uitgebracht. De A52s is natuurlijk weer een verbetering ten opzicht van zijn voorganger: de Samsung Galaxy A52 5G. Zo heeft de A52s een betere processor, namelijk de Qualcomm Snapdragon 778G. Uiteraard is dit A-model voorzien van nog meer leuke snufjes. Wij vertellen u waarom een Samsung Galaxy A52s kopen een uitstekend idee is!

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A52s
vink Oplader en USB-kabel

Samsung Galaxy A52s


Samsung Galaxy A52s specs

De specificaties van de Samsung Galaxy A52s komen grotendeels overeen met de Galaxy A52 5G. Wij zetten de beste specs voor u op een rij:

Formaat

6,5 inch AMOLED display met 120Hz verversingssnelheid

Camera

64 megapixel hoofdcamera met optische beeldstabilisatie

Netwerk

4.500 mAh accu met snelladenfunctie

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G processor en is 5G ready!


Waarom de Samsung Galaxy A52s wel of niet kopen?

Denkt u er over om de Samsung Galaxy A52s te kopen? Dan wilt u waarschijnlijk weten waarom dit toestel juist top, of minder goed is. Want door dit op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent. Wij vertellen u waarom u de Galaxy A52s wel of niet moet kopen! 

Wanneer past de Galaxy A52s perfect bij u?

Dat het toestel een goede set camera's heeft, is een fijne toevoeging. Maar waar dit toestel echt in uitblinkt, is de Qualcomm Snapdragon 778G processor. Hierdoor zult u, zeker in combinatie met 8GB werkgeheugen, nooit last hebben van haperingen of vertragingen. Het toestel concurreert hiermee met echte high-end toestellen - en dat tegen zo'n fijne prijs! Ook is de Galaxy A52s 5G-ready. 

Dus zoekt u een ijzersterk en razendsnel toestel tegen een vriendelijke prijs? Dan is de Galaxy A52s echt iets voor u!

Ik wil de Galaxy A52s kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

De Galaxy A52s kan niet draadloos opgeladen worden. Dus heeft u zo'n mooie, platte draadloze oplader op uw bureau liggen? Dan is dit toestel misschien niet de beste keuze. Ook is het niet mogelijk om Dualsim én een microSD voor extra geheugen tegelijk te gebruiken.

Zijn dit belangrijke kenmerken in uw ogen? Kijk dan eens of een andere Samsung beter bij u past!

Samsung alternatieven


Samsung Galaxy A52s kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Samsung Galaxy A52s als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben

*Vul de Samsung Galaxy A52s in als toestel naar keuzeSamsung Galaxy A52s vs. A52

De Samsung Galaxy A52s is een nieuwere variant op de Samsung Galaxy A52. Maar wat zijn nou de grootste verschillen tussen deze twee toestellen? En in welk opzicht zijn de smartphones hetzelfde? Wij zetten het voor u op een rij: 

Samsung Galaxy A52s

Samsung Galaxy A52 5G

Beeldscherm
6,5 inch AMOLED display
Beeldscherm
6,5 inch AMOLED display
Processor
Qualcomm Snapdragon 778G
Processor
Qualcomm Snapdragon 750G
Opslag
128 of 256GB opslag
6 of 8GB werkgeheugen
Opslag
128GB opslag
6GB werkgeheugen

Camera's
Achter:
64 megapixel
12 megapixel
5 megapixel
5 megapixel

Voor:
32 megapixel

Camera's
Achter:
64 megapixel
12 megapixel
5 megapixel
5 megapixel

Voor:
32 megapixel

Alternatieven voor de Samsung Galaxy A52s

Is de Samsung Galaxy A52s toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de Galaxy A52s 


Samsung Galaxy A52s kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Galaxy A52s kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Galaxy A52s aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Galaxy A52s met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Galaxy A52s in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag