Niet beschikbaar
Top

Samsung Galaxy A71 met abonnement of als los toestel

Begin 2020 heeft Samsung weer een aantal nieuwe smartphones binnen de A-lijn gelanceerd, waaronder de Samsung A71. De Samsung A71 is uitgerust met interessante features, krachtige hardware en heeft een goede prijs. Samsung heeft met dit toestel wederom bewezen dat kwaliteit en functionaliteit prima samen gaan. De Samsung A71 is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, blauw en roze.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A71.
vink Oplader.
vink Oordopjes.

Samsung A71

Samsung A71 specs

De Samsung A71 heeft een speels design en deze speelsheid vindt u terug in de camerafuncties. Met de A71 heeft u talloze mogelijkheden om een kunstwerk van uw foto's te maken. De Galaxy A71 is daarnaast uitgerust met een krachtige batterij, zodat u urenlang plezier heeft van uw smartphone. 

Formaat

6,7 inch AMOLED display

Camera

Vijf camera's

Accu

4.500 mAh en geschikt voor snelladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 730 chip

Samsung A71 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy A71 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy A71. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy A71

Is de Samsung Galaxy A71 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen.

Samsung Galaxy A30s

Galaxy A30s

Bekijk toestel

Huawei P Smart Pro

Huawei P Smart Pro

Bekijk toestel

OPPO A5 2020

OPPO A5 2020

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy A71 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A71 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A71 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven