Contact
Mijn UnitedConsumers
Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72

Samsung heeft in maart 2021 de A-lijn uitgebreid met de opvolger van de Galaxy A71, namelijk de Samsung Galaxy A72. De Galaxy A72 is een uitstekende middenklasser, met een mooi groot scherm en haarfijne specs! De Samsung Galaxy A72 is verkrijgbaar in de kleuren Awesome Violet, Blue, White en Black.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A72.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Samsung A42

Samsung Galaxy A72 specs

Met de Samsung Galaxy A72 maakt u uitstekende kiekjes, geniet u van haarscherp beeld en bent u dankzij de grote accucapaciteit dagenlang onderweg - zonder op te laden! Wij zetten de rest van de beste specs van de Galaxy A72 voor u op een rij:

Formaat

6,7 inch AMOLED-display

Camera

64 + 12 + 5 + 5 megapixel camera's

Accu

5.000 mAh en snelladen mogelijk

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G processor


Galaxy A72: de plus- en minpunten

De Samsung A72 is een middenklasser van premium kwaliteit. Dus wilt u de A72 kopen? Dan is dat een goed idee! Maar vóór u het toestel aanschaft, wilt u natuurlijk eerst de voor- en nadelen naast elkaar leggen. Wij helpen:

 
Groot 6,7 inch AMOLED display.
 
Niet geschikt voor het spelen van zware games.
 
Uitstekende set camera's.
 
Dualsim vervalt bij gebruik van een microSD.
 
Goede accucapaciteit.
 
Ondanks IP-rating niet 100% waterdicht. 

Samsung Galaxy A72 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy A72 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy A72. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy A72

Is de Samsung Galaxy A72 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen.

Apple iPhone SE (2020)

iPhone SE 2020

Bekijk toestel

OnePlus Nord

Nord

Bekijk toestel

Xiaomi Mi 10 Lite

Mi 10 lite

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy A72 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A72 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A72 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven