€ 693,95
Top

Samsung Galaxy A80

De Samsung Galaxy A80 is een middenklasser met enkele verrassende features. Samsung heeft dit 2019 model namelijk uitgerust met innovatieve technieken die we misschien eerder zouden verwachten op hun nieuwste high-end modellen (S-serie). Wij laten u graag zien wat de Samsung Galaxy A80 u allemaal te bieden heeft.

Samsung Galaxy A80 specs

De laatste jaren heeft de Galaxy A-lijn van Samsung zich ontwikkeld tot een collectie van hoogwaardige smartphones voor een vriendelijke prijs. De Samsung Galaxy A80 is het topmodel van de A-lijn en dat is zeker te zien aan de Samsung Galaxy A80 specs. De Samsung Galaxy A80 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud.

De belangrijkste Samsung Galaxy A80 specs
 

Uitschuifbare, kantelende driedubbele camera's: 48 + 8 + 8 megapixel, camera achterzijde

 

48 megapixel frontcamera

 
Video's in 4K kwaliteit
 
On-screen vingerafdrukscanner
 
Quick Charge
 
Glazen achterkant
 
Infinity U-beeldscherm
 
6,7 inch Super Amoled display
 
Full HD+ resolutie 2340 x 1080 pixels
 
Qualcomm Snapdragon 7150 chip
 
Interne opslag 128GB (uit te breiden met micro-SD 512GB)
 
3700 mAh batterij
 
USB-C aansluiting
 
One UI-skin
 
Android 9.0 (Pie)
 
8GB werkgeheugen

Innovatieve roterende en uitschuifbare camera

Een zo dun mogelijke smartphone is de norm en daarom heeft Samsung alle registers opengetrokken om dit te kunnen verwezenlijken. Het resultaat? De uitschuifbare en kantelbare camera van de Samsung Galaxy A80. In de selfiemodus schuift deze een klein stukje uit en kantelt vervolgens, zodat de achtercamera als frontcamera te gebruiken is. Met een driedubbele camera van 48 + 8 + 8 megapixel schiet u bovendien de scherpste plaatjes.

Razendsnel opladen

Een van de sterke punten van de Samsung Galaxy A80 is de Quick Charge mogelijkheid. En met razendsnel opladen, bedoelen we ook echt razendsnel opladen: de meegeleverde 25 Watt-oplader zorgt er namelijk voor dat na een half uur de 3700 mAh batterij al voor meer dan de helft vol is. Dit is sneller dan dat vlaggenschip Galaxy S10 opgeladen kan worden!

Groot display, groot bedieningsgemak

De Samsung Galaxy A80 beschikt over een haarscherp 6,7 inch Super Amoled-display. Dat is flink, maar Samsung maakt het u makkelijk door de smartphone te voorzien van de One UI-skin. Met deze speciale lay-out worden knoppen meer onderin het scherm getoond, waardoor de telefoon eenvoudig met één hand kunt bedienen. Ook bevat deze skin enkele handigheidjes die het gebruiksgemak nog verder vergroten.

Samsung Galaxy A80 kopen los toestel

Dankzij zijn scherpe prijs/kwaliteitverhouding is de Samsung Galaxy A80 een interessante smartphone om los aan te schaffen. Uiteraard koopt u het toestel bij UnitedConsumers altijd simlockvrij, zodat u de smartphone meteen kunt gebruiken met het Sim Only abonnement van uw keuze.

3 redenen om voor de Samsung Galaxy A80 als los toestel te kiezen:

  • Geen verrassingen in de prijs: u betaalt eenmalig het aankoopbedrag en er zijn geen terugkerende kosten voor de smartphone.
  • Een los toestel is in verhouding goedkoper dan een abonnement inclusief smartphone.
  • Met de ruime keuze uit Sim Only abonnementen vindt u precies wat bij u past.

Samsung Galaxy A80 abonnement

Als u toe bent aan een nieuwe smartphone én aan een nieuw abonnement, is het uiteraard mogelijk om dit nieuwe abonnement inclusief toestel af te sluiten. Diverse providers bieden de Samsung Galaxy A80 inclusief abonnement aan.

3 redenen om voor de Samsung Galaxy A80 met abonnement te kiezen:

  • U betaalt per maand en hoeft dus niet in één keer een grote uitgave voor een nieuwe smartphone te doen.
  • Een abonnement heeft vaak voordelige internet, bel- en sms-tarieven.
  • U kunt vaak eenvoudig de hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s verhogen.

Alternatieven voor de Samsung Galaxy A80

Apple iPhone 7

iphone 7 gitzwart

Bekijk toestel

Nokia 7.2

nokia 7.2

Bekijk toestel 

Samsung Galaxy A51

galaxy a51

Bekijk toestel 

Terug naar boven