Samsung Galaxy J3 2017
 • 5.0 inch HD-scherm
 • Quad-core processor
 • Android 7.0

Samsung Galaxy J3 (2017)

Met de Galaxy J-lijn brengt Samsung betrouwbare smartphones voor een lagere prijs op de markt. De Samsung Galaxy J3 is één van deze instapmodellen en beschikt over goede specificaties. Het 5 inch Super Amoled-display geeft een helder beeld met levendige kleuren – ideaal voor het bekijken van alle foto’s en video’s die u maakt met de twee camera’s die op het toestel aanwezig zijn. Dankzij de goede hardware van de Samsung Galaxy J3 schakelt u ook snel tussen uw favoriete apps. De Samsung Galaxy J3 is verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart.

Samsung J3 simlockvrij

Koopt u uw nieuwe Samsung Galaxy J3 bij UnitedConsumers, dan is deze altijd simlockvrij. Dit houdt in dat u de smartphone met iedere simkaart kunt gebruiken, ongeacht bij welke provider u een abonnement heeft afgesloten. Het grote voordeel is dat u de Samsung J3 simlockvrij meteen kunt gebruiken en geen maandelijkse kosten hebt voor het toestel zelf.

Houd er wel rekening mee, dat u er zelf voor moet zorgen dat u een simkaart heeft; deze wordt niet meegeleverd. Dit doet u bijvoorbeeld door een Sim Only abonnement af te sluiten. Of door een combinatiedeal van een abonnement bij uw Samsung J3 af te sluiten.

Samsung J3 specs

Als instapmodel heeft de Samsung Galaxy J3 goede specificaties. De smartphone gebruikt technieken die u ook op de duurdere modellen terugvindt en presteert daardoor in zijn prijsklasse uitstekend. Daarnaast zijn er enkele functies die inspelen op het gebruiksgemak voor gebruikers die minder hoge eisen stellen aan hun smartphone.

De belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy J3
 
Easy mode
 

5 inch Super-Amoled display (resolutie 1280x720 pixels)

 

Secure Folder

 
Samsung Exynos 7570 chip / 2GB werkgeheugen
 
Smart Manager
 
Interne opslag 16GB (uit te breiden tot 256GB)
 
Samsung Cloud
 
13 megapixel camera achterzijde
 
Metalen behuizing
 
Video's in Full HD-kwaliteit
 
Vingerafdrukscanner
 
5 megapixel frontcamera
 
Android 7.0 (Nougat)    

Interessante features van de Samsung J3

De Samsung Galaxy J3 is een goede smartphone waar u alle kanten mee op kunt, maar is door zijn specificaties vooral geschikt voor de gebruiker die vooral een fijne telefoon voor dagelijks gebruik wil hebben. Met dat doel heeft Samsung het toestel dan ook voorzien van enkele kenmerkende features:

 • Easy Mode.
 • Uitbreidbaar geheugen.
 • 5 inch Super Amoled-display.

Gemak dient de mens

Heeft u geen behoefte aan talloze apps en schermen op uw smartphone? Dan zet u deze op de Samsung Galaxy J3 heel eenvoudig uit met de Easy Mode. Hiermee worden er minder, maar grotere en eenvoudigere app-iconen op het beeldscherm getoond. Uw favoriete apps gebruiken is zo nog eenvoudiger.

Meer ruimte nodig? Zo geregeld!

Met het intern geheugen van 16GB zal de opslagruimte van de Samsung Galaxy J3 in veel gevallen toereikend zijn, maar het is altijd goed om te weten dat u het geheugen ook kunt uitbreiden. Heeft u meer plek nodig voor uw foto’s, muziek, video’s en andere bestanden? U kunt dit eenvoudig uitbreiden tot 256GB.

Een beeldscherm van topkwaliteit

Het 5 inch Super Amoled-beeldscherm geeft heldere kleuren en een uitstekend beeld. De resolutie van 1280 bij 720 pixels is genoeg voor scherpe beelden, maar niet zo belastend voor de batterij van de smartphone. Deze gaat bij normaal gebruik dan ook met gemak een dag mee.

Samsung J3 los toestel

Het is mogelijk om de Samsung Galaxy J3 als los toestel aan te schaffen. U zit dan verder nergens aan vast, maar betaalt slechts eenmalig de kosten van uw nieuwe telefoon. Dat is makkelijk en overzichtelijk. Drie redenen om voor de Samsung Galaxy J3 als los toestel te kiezen:

 • Geen verrassingen in de prijs: u betaalt eenmalig het aankoopbedrag en er zijn geen terugkerende kosten voor de smartphone.
 • Een los toestel is in verhouding goedkoper dan een abonnement inclusief smartphone.
 • Met de ruime keuze uit Sim Only abonnementen vindt u precies wat bij u past.

Samsung J3 abonnement

Als u op zoek bent naar een Samsung Galaxy J3 inclusief abonnement, dan heeft u bij UnitedConsumers de keuze uit verschillende mogelijkheden. Waar heeft u behoefte aan? U vindt ongetwijfeld een abonnement dat bij u past. Drie redenen om voor de Samsung Galaxy J3 met abonnement te kiezen:

 • Een abonnement heeft vaak voordelige internet, bel- en sms-tarieven.
 • U kunt vaak eenvoudig de hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s verhogen.
 • U betaalt per maand en hoeft dus niet in één keer een grote uitgave voor een nieuwe smartphone te doen.