€ 170,95
Top

Samsung Galaxy M11

Samsung bracht in oktober 2020 de Samsung Galaxy M11 uit. Dit toestel heeft een uitzonderlijk grote batterij, voor een klein en fijn prijsje. Geeft u liever niet te veel geld uit aan een nieuwe Samsung? Dan is de Galaxy M11 echt iets voor u! De Samsung Galaxy M11 is verkrijgbaar in de kleuren Black, Metallic, Blue en Violet.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy M11.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Samsung m11

Samsung Galaxy M11 specs

Naast een grote accu, is de Samsung Galaxy M11 voorzien van nog meer goede specs. Wij zetten ze voor u op een rij:

Formaat

6,4 inch LCD-display

Camera

13 + 5 + 2 megapixel camera's

Accu

5.000 mAh en snelladen mogelijk

Processor

Qualcomm Snapdragon 450 processor


Galaxy M11: de plus- en minpunten

De Samsung Galaxy M11 kopen is een goed idee voor als u liever niet te veel uitgeeft aan een nieuwe smartphone. Maar het blijft toch verstandig eerst even de voor- en nadelen naast elkaar te leggen. Dit zijn de plus- en minpunten van de Samsung M11:

 
Gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner.
 
Processor kan zware games niet aan.
 
Batterij is binnen no-time opgeladen.
 
Multitasking lastiger door kleine werkgeheugen. 
 
Een uitstekende accucapaciteit.
 
Camera's zijn wat aan de magere kant en kunnen beter. 

Samsung Galaxy M11 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy M11 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy M11. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy M11

Is de Samsung Galaxy M11 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen.

Xiaomi Poco M3

Xiaomi Poco m3

Bekijk toestel

Samsung Galaxy A20e

Galaxy A20e

Bekijk toestel

Xiaomi Redmi 9

Redmi 9

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy M11 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy M11 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy M11 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven