€ 312,95
Top

Samsung Galaxy M21

De Galaxy M21 heeft een uitstekende batterij, ultrasterke hardware en een goede set camera's. Hiermee heeft Samsung een toestel uitgebracht met een prima prijs-kwaliteitverhouding. De Galaxy M21 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy M21.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

M21

Samsung M21 specs

Samsung heeft de Galaxy M21 voorzien van excellente specs tegen een zeer zachte prijs. Wij zetten de belangrijkste Samsung M21 specs op een rijtje:

Formaat

6,4 inch Infinity-U AMOLED display

Camera

48 + 8 + 5 megapixel camera's

Accu

6.000 mAh batterij + snelladen

Processor

Android 10 met Samsung One UI-schil


Galaxy M21: de plus- en minpunten

De Samsung Galaxy M21 is een toestel met uitstekende features. Maar voor u besluit het toestel te kopen, wilt u natuurlijk precies weten wat u in huis haalt! Want, wat zijn de plus- en minpunten van de Samsung Galaxy M21?

 
Uitstekende set camera's.
 
Geluid kan beter.
 
Krachtige octa core processor.
 
Kunststof behuizing.
 
Eindeloze accucapaciteit - 6000 mAh.
 
Toestel niet waterdicht.

Samsung M21 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung M21 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Samsung Galaxy M21. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy M21

Is de Samsung Galaxy M21 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen.

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite

Bekijk toestel

Motorola Moto G8 Plus

Motorola Moto G8 Plus

Bekijk toestel

Samsung Galaxy A40

Galaxy A40

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy M21 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy M21 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy M21 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven