€ 415,95
Top

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung mag wederom een nieuwe smartphone toevoegen aan de Note (10)-lijn, namelijk de Note 10 Lite. Dit nieuwe toestel heeft al het goede van Samsung in huis en dat tegen een schappelijke prijs. Met de Galaxy Note 10 Lite kunt u losgaan met uw creativiteit en heeft u een smartphone in handen die van alle gemakken voorzien is. De Note 10 Lite is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en wit.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy Note 10 Lite.
vink Telefoonoplader.
vink USB-kabel.
vink Oordopjes.

Note 10 lite


Galaxy Note 10 Lite specs

De S Pen is het meest interessante onderdeel van de Note 10 Lite, want hiermee kunt u handgeschreven berichten omzetten naar digitale tekst! Daarnaast is de Note 10 Lite uitgerust met een ijzersterke beveiliging en krachtige hardware, zodat u niet beperkt wordt in het uitvoeren van uw dagelijkse taken op uw smartphone. 

Formaat

6,7 inch OLED display

Camera

Vier camera's

Accu

Geschikt voor snelladen

Processor

Samsung Exynos 9 chip met 8 kernenSamsung Galaxy Note 10 Lite: de plus- en minpunten

Ondanks dat de Samsung Galaxy Note 10 Lite een uitstekend toestel is, heeft dit model ook zijn plus- en minpunten. Wij zetten ze voor u op een rij:

 
Hoge accucapaciteit.
 
Vrij zwaar toestel.
 
Vier goede camera's tot uw beschikking.
 
Kunststof behuizing.
 
Voorzien van een razendsnelle processor.
 
Draadloos opladen niet mogelijk.


Galaxy Note 10 Lite kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy Note 10 Lite kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De Samsung Galaxy Note 10 Lite is bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy Note 10 Lite. Wel zo fijn!Galaxy Note 10 serie: de verschillen

Samsung heeft naast de Galaxy Note 10 Lite, ook de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus uitgebracht. Wat zijn de grootste verschillen tussen de drie modellen uit de Note 10-lijn?

Galaxy Note 10

note 10

Galaxy Note 10 Lite 

10 lite

Galaxy Note 10 Plus

note 10 plus

Schermdiagonaal
6,3 inch
Schermdiagonaal
6,7 inch
Schermdiagonaal
6,8 inch
Accucapaciteit
3.500 mAh
Accucapaciteit
4.500 mAh

Accucapaciteit
4.300 mAh

Werkgeheugen
8GB
Werkgeheugen
6GB
Werkgeheugen
12GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
16 megapixel

Voor:
10 megapixel

Camera's

Achter:
5 megapixel
12 megapixel
48 megapixel

Voor:
32 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
16 megapixel

Voor:
10 megapixel


Alternatieven voor de Samsung Galaxy Note 10 Lite

Sluit de Galaxy Note 10 Lite tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de Samsung Galaxy Note 10 Lite voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S20

S20

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S10

S10

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 11

iphone 11

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy Note 10 Lite kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy Note 10 Lite met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Note 10 Lite in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven