€ 694,95
Top

Samsung Note 10

De Samsung Note 10 is sinds februari 2020 verkrijgbaar in Nederland. De verfrissende Note 10 is niet alleen mooi van de buitenkant, maar ook van de binnenkant! De Samsung Note 10 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy Note 10
vink Oplader
vink USB-kabel
vink Oordopjes

Note 10


Note 10 specs

De Samsung Galaxy Note 10 is een smartphone met luxe specs. Met vier camera's, een uitstekende accu, een hoogwaardig beeldscherm én krachtige processor, heeft u absoluut een high-end smartphone in handen! Dit zijn de beste Note 10 specs:

Formaat

6,3 inch OLED display

Camera

Vier camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 9 chip met 8 kernenSamsung Galaxy Note 10: de plus- en minpunten

Ondanks dat de Samsung Galaxy Note 10 een echt high-end toestel is, heeft dit model ook zijn plus- en minpunten. Wij zetten ze voor u op een rij:

 
Hoge accucapaciteit.
 
Prijzig toestel.
 
Vier goede camera's tot uw beschikking.
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Voorzien van een razendsnelle processor.
 
Past niet makkelijk in de broekzak.


Galaxy Note 10 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Note 10 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De Samsung Galaxy Note 10 is bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy Note 10. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy Note 10

Sluit de Galaxy Note 10 tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de Samsung Galaxy Note 10 voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S20

S20

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S10

S10

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 11

iphone 11

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy Note 10 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy Note 10 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Note 10 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven